Zanimljivosti

DEKA JE PEVAO SA SVIMA, I NE SLUTEĆI KAKVO GA IZNENAĐENJE ČEKA: Kad se okrenuo i video šta mu je porodica priredila, nije mogao da zaustavi suze (VIDEO)

Dirljiv snimak komentarisalo je više hiljada ljudi

10.03.2024 14:39

DEKA JE PEVAO SA SVIMA, I NE SLUTEĆI KAKVO GA IZNENAĐENJE ČEKA: Kad se okrenuo i video šta mu je porodica priredila, nije mogao da zaustavi suze (VIDEO)
Printscreen/TikTok/rachjayandivy

Rođendan je poseban događaj i povod za veliko porodično okupljanje. Iako najstariji članovi nekada ne znaju povod okupljanja, raduju se što će provesti vreme okruženi decom i unucima. Na društvenoj mreži TikTok osvanuo je snimak koji je sakupio 1,3 miliona sviđanja i na koji su mnogi korisnici vrlo emotivno reagovali, baš poput deke iz snimka. U objavi se vidi kako se porodica okupila, a povod je bio dekin 89. rođendan. Iako vremešni starac ništa nije slutio, njegova porodica se potrudila mu taj dan ostane zauvek u sećanju. 

Shutterstock

U svim kulturama porodična okupljanja imaju posebnu važnost

Dok su aplaudirali uz pesmu, deka je pratio mislivši da bi u centru pažnje trebalo da bude neko drugi, a ne on. U jednom trenutku članovi porodice su mu rekli da se okrene i pogleda, a onda je shvatio da svi okupljeni zapravo skandiraju njemu.

Ispred slavljenika su stavili veliko parče torte i pevali mu rođendansku pesmu zajedno sa radnicom koja je zaposlena u restoranu u kom je proslava održana. Deka je pokušavao da obuzda emocije, međutim, one su bile jače od njega. Rasplakao se naočigled svih, dirnut scenom i prelepim gestom koji mu je porodica priredila. Ni korisnici mreže TikTok nisu ostali ravnodušni na ovako nešto, pa su priznali da su se i sami rasplakali, dirnuti gestom koji je porodica pripredila ovom deki.

 

@rachjayandivy When its your grandads 89th birthday and he doesn’t realise everyone’s singing to him….. this man is so special. #family #grandad #birthday #special #grandchildren #emotional #89yearsyoung #generation #grandparents ♬ Good Memories - Cochren & Co.

 

- On je sada naš deda.

- Jesam li jedina koja plače kad vidi proslave rođendana tuđih baka i deka?

- Da li sam jedina koja želi da ga zagrli?

- Bio je spreman da aplaudira, iako nije znao da je aplauz zapravo namenjen njemu.

- Jaoo, spusti kameru i zagrli svog dedu - bili su neki od komentara.

Emotivna scena dede koji nije očekivao ovakvo iznenađenje dirnula je sve, a većina se složila da su ovakve scene posebno važne kako za starije članove porodice, tako i za one mlađe koji od malih nogu mogu da nauče šta je zaista važno u životu. Takođe, mnogi su kroz komentare podsetili da starije članove porodice  ne bi trebalo zaboraviti, te da im mnogo znače i posete i telefonski pozivi, a posebno zajedničko druženje. Organizovanje rođendanske proslave deki sa snimka je zasigurno ulepšalo život, a za mlađe nije predstavljalo napor, već radost što su svom članu porodice priredili najlepše rođendansko iznenađenje.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)