Zanimljivosti

NA ČEMU SEDI OVA ŽENA: Snimak koji je zapanjio ljude na mrežama! (VIDEO)

Malo ko bi se usudio na ovako nešto.

12.03.2024 13:20

NA ČEMU SEDI OVA ŽENA: Snimak koji je zapanjio ljude na mrežama! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/treenet.collective

Uređenje doma nije lak posao, jer treba uklopiti namešaj u prostor koji imate. Poseban problem je uređenje malih stanova jer prosto nemate dovoljno mesta kako biste smestili sve ono što vam je potrebno.

Jedna žena na TikToku se dosetila kako da iskoristi, verovali ili, ne prazan prostor između prizemlja i gornje galerije. Mnogi koji su videli njeno rešenje ostali su zapanjeni, a snimak je imao više miliona pregleda.

Shutterstock

Gotovo u svakom slučaju, dame su te koje biraju kako će njihov dom izgledati te brinu o svakom detalju

 

Kako se vidi na snimku u pitanju je kuća koja ima veliki dnevni boravak, dok se stepenicama dolazi do galerije koja sa sve strane ima nešto nalik na prolaz. Na mestu gde nema ničeg osim kosog dela krova ona je napravila improvizovani kauč. U pitanju je razvučena mreža koja je prikačena delom za šipke sa strane, a delom za krov i koja visi u vazduhu. Ona je mreži iskoristila ne samo kao prolaz koji povezuje dve strane galerije već i kao improvizovani kauč i kutak na kome može na miru da popije kafu. 

Mreža je, kako se čini, potpuno bezbedna i u snimku se vidi kako ona sedi na njoj, mirno čita knjigu dok joj je šoljica kafe ili čaja na prozorskoj dasci. Pogled sa ovog, kako su ga nazvali pratioci, "nebeskog" kauča je fantastičan.

Ovaj video snimak je privukao veliku pažnju na društvenim mrežama, mnogi su bili zapanjeni, a bilo je i onih koji su priznali da ni za živu glavu ne bi sedeli na mesti gde sedi ova devojka. 

 

@treenet.collective Check out this “sky couch” we built in Gilroy, California a few weeks ago. #loft #net #treenet #spacenet #treeweb #california #view #art #handmade #smallbusiness #create #creative ♬ Show Me How - Men I Trust

 

- Koliko je ovo bezbedno?

- Dok ti ne ispadne telefon a onda ćao.

- Do sad nisam ni znao da mi je potreban jedan ovakav nebeski kauč. 

- Zamisli pojavi se miš i izgricka tu mrežu...

- Super izgleda, ali ja se ne bih usudila na ovako nešto.

- Vau! Ovo je najgenijalnija ili najluđa stvar koju sam video u poslednje vreme. Svaka čast na hrabrosti!

-  Moje stopalo bi propalo u tu rupu sa prvim korakom- bili su neki od komentara.

I dok su neki bili oduševljeni mrežom i neobičnim kaučom koji je visio u vazduhu, drugi su izrazili zabrinutost za sigurnost onoga ko tu boravi. Na stranici koja je objavila ovaj snimak i koja se bavi ručnim tkanjem kreacija od užeta, rečeno je kako mreža podnosi velike težine i da je potpuno bezbedna. 

Među tiktokerima je bilo mnogih koji su priznali kako se boje visine i da ovo sigurno nije rešenje za ljude koji imaju akrofobiju.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)