Lifestyle

ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE PREMINULA NAKON SMRTI BIVŠEG DEČKA: Poslednje poruke koje je slala kriju jezivu tajnu

Bila je zlostavljana.

13.07.2024 22:30

ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE PREMINULA NAKON SMRTI BIVŠEG DEČKA: Poslednje poruke koje je slala kriju jezivu tajnu
Instagram/sophieasuccess

Preliminarni nalazi mrtvozornika bacili su svetlo na tragičnu smrt zvezde filmova za odrasle Sofi Anderson. Smrt 36-godišnjakinje, koja se dogodila 29. novembra prošle godine, pripisana je sumnji na predoziranje GHB-om. U izveštaju se navodi da je uzrok smrti toksičnost gama hidroksibutirata.

Njen dečko, bivši fudbaler Kristal Palasa Oliver Speding, pronađen je mrtav u hotelu manje od dve nedelje pre Sofijine smrti. Preliminarni uzrok njegove smrti ostaje neutvrđen, do daljnjih laboratorijskih istraga.

Navodi o zlostavljanju i zanemarivanju

Sofini prijatelji su istupili sa uznemirujućim navodima o zlostavljanju i zanemarivanju, dajući mučnu sliku patnje koju je pretrpela. Otkrili su da je Sofi bila podvrgnuta ekstremnom fizičkom i psihičkom zlostavljanju od strane preminulog dečka, uključujući ubode nožem, tuču i trgovinu ljudima.  Izveštaji pokazuju da su zabrinuti prijatelji više puta pokušavali da zatraže pomoć od policije, navodeći da njihove molbe nisu shvaćene ozbiljno. Oni su izrazili uverenje da je Sofiin status se*sualne radnice možda uticao na reakciju vlasti na prijave zlostavljanja.

Instagram/sophieasuccess

Preminula zvezda filmova za odrasle

U jeku ovih događaja, pojavile su se glasine koji pozivaju organe za sprovođenje zakona da preispitaju svoj pristup slučajevima koji uključuju se*sualne radnice. 

Uznemirujući ciklus zlostavljanja

Otkrića koja okružuju burnu vezu Sofi i Spedinga iznela su na videlo uznemirujući ciklus zlostavljanja. Prijatelji su detaljno opisali manipulativnu taktiku koju je koristio Speding, a koja je uključivala izolovanje Sofi iz njene mreže podrške i primoravanje da nastavi svoj posao kao se*sualni radnik uprkos njenom pogoršanju fizičkog i mentalnog stanja.

Srceparajuće poruke koje je Sofi poslala njenim prijateljima ponudile su mračan uvid u patnju koju je iskusila. Ona je navodno izrazila strah za svoj život i detaljno opisala fizičku povredu koja joj je naneta.

Uprkos naporima da se zatraži pomoć od vlasti, navodi se da je odgovor bio nedovoljan, uz zabrinutost zbog postupanja sa prijavama zlostavljanja. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)