Lifestyle

MISTERIJA KOJA I DANAS BOLI JAVNOST: Kristina je prišla da ga zagrli, a on je izvadio pištolj i okončao njen život

Pevačica je imala samo 22 godine.

04.07.2024 08:30

MISTERIJA KOJA I DANAS BOLI JAVNOST: Kristina je prišla da ga zagrli, a on je izvadio pištolj i okončao njen život
INFphoto.com / INSTAR Images / Profimedia

Kristina Grimi je bila pevačica i bivša takmičarka šoua "The Voice". Tragično je preminula 2016. godine. Tada je imala samo 22 godine i nijedan razlog da se njena životna priča završi na ovaj način. Pre smrti već je intenzivno radila na razvijanju karijere, a slava joj je rasla nakon pomenutog takmičenja koje se održao 2014. godine.

Ubijena na koncertu

Tokom susreta sa fanovima posle koncerta u junu, umrla je od prostrelnih rana na glavi i grudima, a njena smrt je proglašena ubistvom. Nju je ubio Kevin Džejms Lojbl koji je tada imao 27 godina, a nakon toga je upucao sam sebe.

- Nakon pregleda tela, toksikološke analize i pregleda dostupnog medicinskog kartona, smatram da je smrt Kristine Grimi, 22-godišnje žene za koju je svedočeno da je upucana i kasnije prevezana u bolnicu rezultat prostrelnih rana na glavi i grudnom košu - rekao je medicinski veštak u obdukcijskom izveštaju do kojeg je došao E!

Shutterstock

Pevačica koja je ubijena 2016. godine

Ona je upucana oko 22:30. 10. juna 2016. godine, a posle ponoći proglašena je mrtvom.

- Ona se sastajala sa fanovima, samo je davala autograme. Taj muškarac joj je prišao i pucao - rekao je šef policije Orlanda Džon Mina na konferenciji za novinare u to vreme, prenosi Asošiejted pres .

Herojski potez njenog brata Markusa sprečio je dalji napad jer je ubica mogao da usmrti i druge ljude koji su bili na koncertu.

Nije ga ni poznavala

Vlasti su saopštile da Kristina Grimi nije poznavala Lojbla i da je izgleda doputovao na šou iz Sankt Peterburga sa Floride, sa namerom da napadne pevačicu.

U objavi na Fejsbuku nekoliko dana kasnije, Markus je izrazio zahvalnost na donacijama koje su pokrenute nakon pucnjave, a za koje je rekao da će koristiti da pomognu porodici da se isele iz sadašnje kuće i da se brine o sahrani.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)