Zanimljivosti

U SUZAMA JE DOJURILA DO NJEGA: Slavna pevačica ugledala ovog čoveka u publici, poletela mu u naručje i poručila ovo!

Iako je bila fokusirana na svoj posao, pevačica nije mogla da ne vidi ovu za nju tako važnu osobu.

24.06.2024 17:25

U SUZAMA JE DOJURILA DO NJEGA: Slavna pevačica ugledala ovog čoveka u publici, poletela mu u naručje i poručila ovo!
Foto: Shutterstock

Poznato je da je Adel na muzičkoj sceni jedna od najboljih pevačica sa najlepšim glasom i da su njeni koncerti rado posećeni. Gdegod nastupi ova muzička zvezda puni sale i dvorane, a mnogima je posebno draga zbog svoje ljupke i nežne prirode što često reflektujei na ljude oko sebe. Njene pesme su prožete jakim emocijama koje Adel i te kako zna da prezentuje publici.

Na društvenim mrežama je ponovo aktuelan snimak sa jednog njenog koncerta od pre par godina, koji pevačica sigurno neće zaboraviti. Dok je Adel prolazila pored publike, uživajući u stihovima svoje pesme nije ni slutila da se par metara dalje od nje nalazi osoba koje je izuzetno važna za nju.

Adel se prepustila zvucima pesme, a onda je pogledala u jednom trenutku kao video bimu začuđeno, a onda ka publici u prvim redovima.

- O moj bože, Kolin! Ovo je čovek koji je na svet doneo moju bebu! O Bože..nisam te videla godina - pojurila je u suzama ka njemu pevačica, a zatim ga zagrlila. Svi su posmatrali dirljivu scenu dok je ona oduševljeno pohrlila ka doktoru koji ju je porodio i stala sa njim da se srdačno pozdravi.

Nesvakidašnji momenat sa koncerta postao je viralan na društvenim mrežama, a ljude je oduševila njena neposrednost i energija .

- Činjenica da se seća njegovog imena posle toliko godina pokazuje koliko je Kolin zaista neverovatan.

- Volim njenu energiju i kako uvek ima fokus da vidi svakoga.

- Volim kad umetnici pokažu koliko duboko osećaju i to ih čini umetnikom!

- Volim njenu autentičnost...nešto što je danas retko - bili su neki od komentara.

Jedna korisnica ove mreže navela je da doktori znače više od toga i da mnoge žene popiut Adel s razlogom plaču kada ih vide, jer mnoge žene prođu kroz teži porođaj, a doktorima nije uvek najvažniji samo novac koji su te poznate ličnosti platile za porođaj.

Mnogi su se složili da su i poznate ličnosti obični ljudi van kamera i da dele iste probleme kao i svi. Adel je ovim potezom pokazala da je pre svega prirodna i jednostavna i da ne pati od "kulta ličnosti".

BONUS VIDEO:

Komentari (0)