Telo

NIKAD NEĆETE POGODITI KOLIKO GODINA IMA OVA ŽENA: Kada je otkrila brojku, svima je zastao dah, kako je ovo moguće (VIDEO)

Komentari ispod snimka samo se nižu.

30.12.2023 11:20

NIKAD NEĆETE POGODITI KOLIKO GODINA IMA OVA ŽENA: Kada je otkrila brojku, svima je zastao dah, kako je ovo moguće (VIDEO)
Printscreen/TikTok/danalynnkaye18

Danas je više nego ikada je imperativ izgledati lepo i atraktivno, a većini to uspeva zahvaljujući mnogim kozmetičkim preparatima i plastičnim operacijama. Žene su više nego muškarci opterećene svojim izgledom i mnoge ne žale ni novac ni vreme, posećujući adekvatnog kozmetičara ili plastičara koji će im nekako "zaustaviti" starenje ili ih prolepšati.

Četrdesete godine za većinu žena su prekretnica jer, na njihovom licu su tada uočljivije mnoge promene i znaci starenja. I dok neke u tim godinama izgledaju starije nego što jesu, neke od starijih dama mogu se pohvaliti suprotnim efektom, odnosno sjajnim izgledom i formom čak iako su u  daleko ozbiljnijim godinama.

Printscreen/TikTok/danalynnkaye18

Jedna tiktokerka se pohvalila svojom majkom koja je na pragu 8. decenije

Dana Kaje se na Tiktok mreži pohvalila izgledom svoje majke koja je na pragu 8. decenije. Tiktokerka je pokazala zapanjujući izgled vremešne starice, koja se atraktivno obučena u zeleno odelo pripremala za večeru za svoj 71. rođendan.

- Moja mama puni 71 godinu danas! On je spremna za odlazak na večeru za svoj rođendan. Toliko sam ponosna na nju. Oduvek je vodila zdrav život i sada sa 71 godinom ona funkcioniše kao da ima 48 godna.- kaže u objavi njena ćerka.

Plavuša duge kose je u atraktivnom i sofisticiranom odelu prošetala pored ćerke još jednom i okrenula se kako bi joj ona još jednom ocenila stajling, a onda se uputila na ciljano mesto.

Snimak atraktivne starije gospođe koja svojim stavom i izgledom može da parira mlađim generacijama, privukao je pažnju korisnika društvene mreže koji su tražili tajnu njene mladosti, međutim, mnogi su komentarisali kako je nešto drugo uticalo na njen izgled.

@danalynnkaye18

How gorgeous does mom look to go out for her 71st birthday 🥳🥰 I’m so proud of her! ♬ original sound - Dana Kaye | Devotion Nutrition

- Da li mama ima TikTok treba da nam otkrije trikove za lepotu i odeću...volim njen stajling.

- Novac ti pomaže.

- Izgleda nevervatno. Sve je mnogo lakše kada imaš novac.

- Neverovatna figura...ali bih tu kosu promenila više u prirodnu boju.

- Imam 73 godine i srećna sam da ova neverovatna žena ubija. Nikada ne dozvoli da te starost zaustavi. dana, stariš vrlo lepo..

- Poštovanje damo- bili su neki od komentara.

Tajnu svoje lepote i mladolikosti ova žena duguje dugogodišnjoj posvećenosti vežbanju i zdravoj ishrani što je njena ćerka navela u jednom od snimaka. Osim toga što je njena majka atraktivna i držeća žena, ona je pokazala kako korača sa velikim samopouzdanjem i da je svakodnevno krasi osmeh na licu, što znači i da pozitivno gled na život.

Tiktokerka je takođe okrenuta zdravom načinu života i sledi majčin primer, pa često sa svojim pratiocima deli svoju dnevnu rutinu koja obuhvata treninge i zdravu i prilagođenu ishranu.

Iako je bilo oprečnih komentara kako je za izgled ove žene zaslužan isključivo novac koji je rešio sve njene probleme, većina je komentarisala kako je žena pre svega voljna da radi na sebi i da je godinama pazila na sebe i svoje zdravlje i izgled.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)