Moda

SVE OČI SU BILE UPRTE U NJU: Ova devojka bila je prava atrakcija na ulici, nema ko se nije za njom okrenuo! (VIDEO)

Njena lepota i samopuzdanje su je izdvajali od svih drugih prolaznika.

23.12.2023 11:40

SVE OČI SU BILE UPRTE U NJU: Ova devojka bila je prava atrakcija na ulici, nema ko se nije za njom okrenuo! (VIDEO)
Printscreen/https://www.tiktok.com/@iamtiti9658

Šetajući po gradu često se na ulici mogu videti najneobičniji prizori. Pažnju prolaznika najčešće privlače žene neobično obučene ili pune samopouzdanja koje sigurno koračaju. Jedna devojka bila je prava atrakcija na ulici i nema ko se za njom nije okrenuo.

Obučena u kratku suknju i dugačke čizme iznad kolena, bila je zakopčana do grla sa košuljom i kravatom dok je u ruci držala torbu. Njena neobična žbunasta frizura isticala je u masi drugih prolaznika dok se ona samouvereno smeškala i pozira na ulici. 

Shutterstock

Svojom pojavom i stajlingom mnogi nam često privuku pažnju

Izutetno visoka i vitka privlačila je pažnju kako muškaraca tako i žena izdvajajući se u masi drugih prolaznika. Mnoge dame su je zagledale dok je ona znalački pozirala. U jednom trenutku poslala poljubac ženama koje su se okretale za njom i posmatrale je.

Svojim upečatljivim izgledom i stajlingom bila je prava atrakcija jer je podsećala na glumice iz filmova u kojima glume tajne agente ili uspešne poslovne žene u nekoj kompaniji. Pojava ove mlade dame nikog nije ostavila ravnodušnim pa ni ljude na društvenim mrežama.

 

 

- Afrika u svetu. Crno je prelepo.

- Kako legenda kaže, ona i dalje tamo stoji.

- Volim njenu krunu.

Lepota koja se ne može sakriti, niti ostati ne primećena. Previše je oštro da se ignoriše.

- Neverovatno kakvo samopuzdanje ima ova devojka - bili su neki od komentara.

U pitanju je instagram zvezda i model koja se na društvenim mrežama potpisuje kao "Imtiti" i prati je 1, 2 miliona ljudi. Njeni sadržaji su uglavnom vezani za modu i ona kroz svoje objave promoviše svoj stil. Svojom pojavom nikoga ne ostavlja ravnodušnim a u mnogim njenim objavama se mogu videti reakcije prlaznika koji ne ostaju imuni na njenu lepotu pa mnogi uzimaju telefon u ruke kako bi je snimali.

Korisnici mreže su bili takođe oduševljeni njenom pojavom i samopouzdanjem kojim zrači a mnogi su mislili da je u pitanju manekenka Sofi Barbi. Ipak, kako su objasnili znalci iako ove dve velike zvezde imaju dosta sličnosti i sličan sadržaj na društvenim mrežama, pak su u pitanju dve različite žene. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)