Vežbanje

PREKORILI SU JE ZBOG OBLAČENJA U TERETANI: "To je samo par centimetara kože, u čemu je problem?!" (FOTO+VIDEO)

Magali je tiktokerka koja je zbunjena zbog neprijatnosti koju je doživela na treningu.

28.12.2023 19:20

PREKORILI SU JE ZBOG OBLAČENJA U TERETANI: "To je samo par centimetara kože, u čemu je problem?!" (FOTO+VIDEO)
TikTok-fitmagaly

Magali je tiktokerka sa Havaja, koju na ovoj društvenoj mreži prati 27.000 ljudi. Ona redovno objavljuje sadržaje iz oblasti mode i vežbanja. Međutim, nedavno je doživela neobičan incident, i to u svojoj omiljenoj teretani. Kako je objasnila, Magali je postala “žrtva” dres koda koji teretana zahteva od svojih vežbača. Ova strastvena zaljubljenica u fitnes nije mogla da veruje kada su je obavestili da pokazuje “previše kože” tokom treninga i da bi trebalo da se presvuče.

Njena sportska oprema bila je u vidu crnog šortsa i uske majice koja doseže bukvalno do grla, a koja je sa kratkim rukavima. Sve to izgledalo je kao uobičajena odeća koju nosi veći deo devojka koje vežbaju u teretani. Međutim, čini se da su odgovorni u teretani imali drugačije mišljenje. Magali je bila zapanjena neprijatnom reakcijom na izbor odeće i odlučila je da podeli svoje iskustvo na TikToku.

TikTok-fitmagaly

Magli nije videla problem vežbanja u ovome

U videu ona iznosi neslaganje sa pravilima oblačenja u teretani, ističući da je njena oprema otkrivala samo nekoliko centimetara stomaka, smatrajući to potpuno normalnim. Magali je izrazila krajnju zbunjenost i pitala se: "Šta je sa uputstvima o oblačenju u teretani? To je samo par centimetara kože na stomaku, u čemu je problem?”

Ona je čak primetila da se osećala kao da je vraćena u srednju školu, kada je bila ukorena zbog odeće za časove fizičkog. Iako je Magali prvobitno pokazala nezadovoljstvo prema pravilima, na kraju je priznala da je odlučila da se ne obazire na to i da nastavi sa treningom u onome u čemu se oseća udobno. 

- Ne smeta mi što su me ukorili. Prvo sam mislila da se samo ponašam kao da me nije briga, ali onda sam shvatila da me zaista nije briga šta su mi rekli - ogovorila je Magali, a o tome je pisao i San.

 

@fitmagaly Whats with dress codes at the gym. Its just a few inches of my stomach. #gymdresscode #gymtok #relatable #lifestyle #girlswholift #gymmotivation ♬ original sound - ✩

 

Njen post brzo je privukao pažnju njenih pratilaca, koji su izrazili čuđenje i nevericu. Mnogi su delili slična iskustva, izražavajući sumnju po pitanju pravila oblačenja u teretanama. 

- Da nije ta teretana možda vojnička? Meni se to jednom desilo i ispostavilo se da je bila vojnička teretana.

- Dres kod za teretanu? Presmešno!

-  "Uputstvo o oblačenju?” Da li je ovo srednja škola ili slično?

- I trebalo bi da te nije briga, tamo si da vežbaš, a ta garderoba je totalno prikladna.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)