Kosa

ŽIVEO JE NA ULICI NAPUŠTEN I PRLJAV: Usledio je preokret kome se niko nije nadao, danas je potpuno neprepoznatljiv (FOTO+VIDEO)

Nakon šišanja, sređivanja brade, kupanja iznošene rite koje je imao na sebi zamenila je bela košulja i odelo.

24.07.2023 19:00

ŽIVEO JE NA ULICI NAPUŠTEN I PRLJAV: Usledio je preokret kome se niko nije nadao, danas je potpuno neprepoznatljiv (FOTO+VIDEO)
Facebook

Ljudi se veoma često sklanjaju, ili beže od beskućnika i ovu situaciju možemo često da vidimo na ulici.  Predrasude o ljudima koji sticajem okolnosti žive u nehumanim uslovima više su nego česta pojava, Međutim, zahvaljujući društvenim mrežama možemo da vidimo kako izgleda život na ulici i da razmislimo da li odelo zaista čini čoveka. 

Ovom beskućniku, koji je živeo u na ulici, bio prljav, izgladneo i izmučen, slučajna prolaznica je spasila život. Zahvaljujući video snimku koji je postao viralan on sada izgleda potpuno drugačije, dobio je dom, slavu i poštovanje koje zaslužuje kao i svaki čovek. 

Na snimku koji je objavljen na društvenoj mreži Fejsbuk, vidi se devojku koja sedi na klupi u parku. U jednom trenutku pored nje seda čovek koji je očigledno beskućnik. Ona demonstrativno ustaje i odlazi vidno besna, a njega ostavlja tužnog i u suzama

To je sve gledala žena iz obližnjeg fizerskog salona koja je rešila da njegov izgled u potpunosti promeni. Najpre se pozabavila njegovom kosom i bradom koje je ošišala, a potom ga ofarbala, kako bi njegova seda kosa i brada dobile poseban sjaj.

Usledilo je kupanje, a iznošene rite koje je imao na sebi zamenilo je odelo i bela košulja. Na kraju se videti potpuno drugačiji čovek koji je potpuno neprepoznatljiv u odnosu na beskućnika kakav je bio. 

Komentari ispod ovog video snimka nisu prestali da se ređaju i korisnici društvenih mreža su prokomentarisali da ponašanje ove devojke nije bilo ni najmanje korektno i da o čoveku ne treba suditi na osnovu njegovog fizičkog izgleda

- Vau, kakva transformacija.

- Pretpostavljam da bi izašla na večeru sa njim kada bi ga videla u ovakvom izdanju.

- Ko zna kakva muka je naterala ovog čoveka da završi na ulici. 

- Ovo je dokaz da svi sudimo o ljudima na prvi pogled.

- Mogla je da mu ponudi pomoć i odvede ga na ručak. 

- Treba sve redom da nas bude sramota, jer bi većina nas ovako postupila. 

- Čovek je novi Džordž Kluni.

- Ne mogu da verujem da su ovakve transformacije moguće - bili su samo neki od komentara korisnika društvenih mreža

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)