Ispovesti

BIO JE BESKUĆNIK RAZOČARAN U ŽIVOT, A ONDA GA JE ONA PRONAŠLA: Evo kako danas izgleda čovek koji je u jednom trenutku u životu izgubio sve! (FOTO)

Kurt Sačarevič i Suzan Tejlor su se zabaljali kao srednjoškolci, ali sudbina ih je ponovo spojila na neverovatan način.

21.02.2023 15:01

BIO JE BESKUĆNIK RAZOČARAN U ŽIVOT,  A ONDA GA JE ONA PRONAŠLA: Evo kako danas izgleda čovek koji je u jednom trenutku u životu izgubio sve! (FOTO)
shutterstock.com

Kurt Sačarevič (41) bio je beskućnik razočaran u život i ljude. A onda se u njegovom životu pojavila njegova srednjoškolska ljubav Suzan Tejlor koja mu je život promenila iz korena. Par je obnovio ljubav i sad planiraju venčanje, a Kurt ponovo ima krov nad glavom, posao i ženu koju voli. 

Kako je postao beskućnik?

Kurt i Suzana su se zaljubili kao srednjoškolci i jedno vreme su se zabavljali, ali kao i većina mladalačkih ljubavi i njihova se završila raskidom. Svako je otišao na svoju stranu i godinama nisu znali ništa jedno o drugom. Kurt je upoznao drugu ženu, zaljubio se i dobio dvoje dece. Međutim, brak nije opstao i on je sticajem životnih okolnosti postao beskućnik. 

- Moja veza sa bivšom suprugom se završila u mojim ranim tridisetim godinama. Preselio sam se iz naše kuće u iznamljeni stan, ali kako nisam mogao da pronađem adekvatan posao brzo nisam mogao da plaćam ni stan, ni račune, ni alimentaciju za decu. Završio sam na ulici i postao beskućnik - s gorčinom u glasu ispričao je Kurt koji se nerado priseća teškog perioda svog života.

Nekoliko godina je živeo je u smeštaju za beskućnike zajedno sa još 12 ljudi koji, kao i on, nisu imali kud. Uz sve što ga je snašlo Kurt je patio od ankcioznosti, pa mesecima nije izlazio napolje.

- Imali smo volontera koji je brinuo o nama. Bio je neverovatan. Uz toliko posla on bi uvek našao vremena da porazgovara sa svakim od nas. Zaista mu dugujem mnogo - dodao je on. 

Shutterstock

Ljubav Kurta i Suzan je svakim danom sve jača i planiraju venčanje na leto

Obnovljena ljubav

U međuvremenu i Suzana je pronašla sreću sa drugim muškarcem. Jedne večeri bila je s prijateljima na piću, a u njihovom društvu se našao i Kurtov rođak.

- Poveo se razgovor o srednjoškolskim ljubavima i Suzan se setila mene. Rekla je nešto u stilu kako me se uvek rado seti, kako sam uvek bio fin i ljubazan prema njoj i tako se razgovor poveo o meni. Od mog rođaka je uzela moj broj telefona i kontaktirala me već sutrada. Počeli da pričamo i razmenjujemo poruke dok sam ja još bio u smeštaju za beskućnike - ispričao je Kurt.

On ne krije da je njegovo poverenje u ljude bilo narušeno zbog brojnih životnih razočaranja, ali je nekako duboko u sebi znao da Suzan može da veruje.

- Ona je oduvek bila predivno ljudsko biće bez trunke zlobe u sebi.  U međuvremenu je okončala vezu u kojoj je bila. Malo po malo sve više smo se zaljubljivali i uz njenu ogromnu podršku napustio sam smeštaj za beskućnike. Ona me je u suštini spasla! - naglasio je on. 

Zbog problema sa ankcioznošću Kurt je imao teškoće da nađe posao, pa mu je Suzan predložila da proba da bude negovatelj kao i ona. Našla mu je posao u domu za stara lica u kom je radila.

- U početku sam radio samo noćne smene, ali toliko sam se zbližio s tim divnim ljudima koji me doživljavaju kao člana porodice. Suzanina i moja ljubav je svakim danom sve jača i jača, jedva čekam da se na leto venčamo i zvanično postanemo muž i žena - zaključio je Kurt. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)