Telo

BAKA SE SKOCKALA ZA ODLAZAK NA PIJACU: Ljudima na mrežama pale vilice kad su videli ovu vremešnu damu! (VIDEO)

Krznena bundica, pantalone i potpetice su obavezan deo njenog stajlinga bez obzira gde ide.

14.12.2023 16:01

BAKA SE SKOCKALA ZA ODLAZAK NA PIJACU: Ljudima na mrežama pale vilice kad su videli ovu vremešnu damu! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/angflc

Bake su pored roditelja najvažniji deo detinjstva svakog deteta. I dok kod mame važe stroga pravila bake su mnogo popustljivije prema unucima i uvek su spremne da ispune svaku želju deci. I dok su bake na selu više okrenute tradiciji najčešće nose maramu na glavi, one koje žive u gradskoj sredini imale su drugačiji stil. 

Nije neobično i danas kad uđete u gradski prevoz primetite vremešnu staricu lepo obučenu sa nakitom i besprekornom šminkom, što potpuno odudara od života njenih vršnjakinja sa sela.

Printscreen/TikTok/angflc

Gospođa je mnoge oduševila svojim stajlingom za kupovinu

Angelika Filko kako se predstavlja na Tiktoku, podelila je objavu njene elegantno obučene bake koja ima 81 godinu i koja se spremala za odlazak na pijacu. Vremešna starica je u sivim elegantnim pantalonama, obula je štikle a stajling je zaokružila bundom. Uz to je isfenirana dok u ruci drži skupocenu torbicu i svojim primerom je pokazala unuci kako dama uvek treba da izgleda lepo i sređeno bez obzira na godine i to što ide samo na pijacu. 

Unuka koja je podelila ovaj snimak potpuno oduševljena bakinim autfitom i to u 9. deceniji a snimak je privukao pažnju veliku ljudi na društvenoj mreži koji su rekli da baki treba odati priznanje jer to ne ide svima od ruke.

 

 

- Ja za 50 godina.

- Želim da budem tvoja baka kada porastem.

- Reci joj da je volimo.

- Izgleda i ponaša se kao kraljica.

- Ona je ja, ja sam ona.

- Vau! Oduševljena sam energijom ove bake koja se ne predaje ni u devrtoj deceniji. Vidi se da je bila i ostala dama. 

- Možemo li videti delić ove kraljice kada je bila mlađa - komentarisali su tiktokeri.

Mnogi su se složili da je za ovakvu eleganciju i prefinjenost koju ima ova vremešna starica potrebno dosta iskustva i osećaja za modu. Neke dame su se složile da su i njima poput ove bake potpetice "slaba tačka" i da ih ni po koju cenu ne bi izostavile iz stajlinga čak i u 9. deceniji života. 

Neki su naveli kako su i njihhove bake slične a bilo je i onih koji su priznali da se njihove bake u 6. deceniji oblače i ponašaju potpuno mladalački. Stajling je stvar duha koji negujemo i svako ima pravo da se oblači u skladu sa tim.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)