Telo

OTIŠLA JE U MAROKO I URADILA TETOVAŽU: Kada je otkrila šta znači ispis arapskim slovima, svi su ostali u šoku (VIDEO)

Nezboravno iskustvo koje će zauvek pamtiti.

07.12.2023 19:10

OTIŠLA JE U MAROKO I URADILA TETOVAŽU: Kada je otkrila šta znači ispis arapskim slovima, svi su ostali u šoku (VIDEO)
printscreen/tiktok

Tiktokerka Kejtlin Delfine nedavno je podigla prašinu na društvenim mrežama kada je odlučila da se tetovira u Maroku. Ona je sa dvoje turista, koje je upoznala u hostelu, odlučila da istetoviraju identične tetovaže na arapskom jeziku. 

Kejtlin je objasnila da je ideja za tetovažu nastala tokom ručka kada su ona i njeni prijatelji komentarisali lepotu arapskog jezika i pisma čak i kada je reč o običnim stvarima kao što je paketić majoneza. To je postalo interna šala koja je na kraju rezultirala tetovažom. Iako su neki bili šokirani ovom odlukom, bilo je i onih koji su podržali njihovu originalnost i hrabrost da se na šaljiv način tetoviraju sa ljudima koje su upoznali u hostelu.

Rezultate ovog dela pokazala je na TikToku. Mnogi su pomislili da je greška i da ih je tatu majstor prevario. Nije da se tako nešto nije dešavalo da klijenti odu po jednu tetovažu, a kuće se vrate sa sasvim drugačijim uratkom. 

 

 

- Ukoliko niste odsedali u hostelima, definitivno biste trebali to da učinite - poručuje Kejtlin u nazivu svog video-snimka.

Ono što je privuklo mogo više pažnje jeste poruka koja je ispisana arapskim slovima, a označava ni više, a ni manje nego majonez. Da, to nije bila nikakva neslana šala tatu majstora već želja ove tiktokerke i njenih prijatelja.

- Nikada više nećete zaboraviti majonez u prodavnici. Imate stalni popis za kupovinu.

- Majonez? Kao ono što jedemo? Potpuno suludo.

-  Glupo tetoviranje sa strancem kojeg ste upoznali u hostelu zapravo je savršena ideja za tetovažu - samo su neki od komentara na objavljen video-snimak.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)