Telo

UGRADILA NAJVEĆE SILIKONSKE GRUDI I SNIMILA SE KAKO TRČI! Fanovi zabrinuti: Pa sve će joj pući! (FOTO/VIDEO)

Džesi Bani privlači ogromnu pažnju svojim fotografijama i snimcima na društvenim mrežama, i to s ogromnim razlogom.

17.01.2023 15:01

UGRADILA NAJVEĆE SILIKONSKE GRUDI I SNIMILA SE KAKO TRČI! Fanovi zabrinuti: Pa sve će joj pući! (FOTO/VIDEO)
instagram-jessy.bunny.official

Džesi Bani je devojka koja se trudi da ima najveće silikonske grudi na svetu, a imajući u vidu kako izgleda, čini se da to već postigla. Nedavno se pohvalila da je u sebe ubrizgala silikone od 3 litra, a njeni obožavaoci sa OnlyFans platforme su to oduševljeno prihvatili. Ona ima i ogromna silikonska usta, a jedva čeka da drastično poveća i zadnjicu.

Armija od 143.000 njenih pratilaca, koju najvećim delom čine muškarci, oduševljena je prizorom Banijeve u kupaćem kostimu ili minijaturnom vešu. Kako bi izašla u susret fanovima ona je rešila da pokuša da oponaša čuvenu seriju "Čuvari plaže", i u duhu Pamele Anderson i ostalih glumica poznatog sastava serije, i Džesi je trčakarala obalom.

Za tu akciju se opredelila za belu majicu dugih rukava i pantalone animal-printa. Ponela je naočare za sunce, a njene prevelike grudi su izgledale kao da prkose sili gravitacije, tako da su lelujale levo-desno poput ogromnih lopti. Iako je većina muškaraca bila oduševljena prizorom, pojedini su se i zabrinuli, tako da su se na njenom Instagram nalogu mogli zateći sledeći komentari.

- Tvoje grudi se nenormalno ponašaju i pomeraju! -

- Ovo izgleda toliko bolno! -

- Da li te bole grudi kada ovako trčiš, pošto izgleda da da -

- Jasan znak da tvojim grudima treba ponovo remont -

- Meni ovo deluje previše opasno! Ne samo za tvoje zdravlje, već se plašim da bi zemljotres mogao da se desi -

- Tvoje grudi izgledaju kao da će se pocepati svakog trena! -

- Meni je ovo ipak previše!! Tačnije, odvratno je i za gledanje -

- Neki ljudi stvarno imaju previše samopouzdanja - bile su samo pojedine reakcije.

Banijeva za to ne daje ni 5 para i jedva čeka da pohrli kod novog plastičnog hirurga koji bi bio dovoljno smeo da dodatno uveća njene prevelike grudi, što se svakako kosi sa moralnom etikom. Međutim, opšte je poznato da se u današnje vreme širom sveta može uraditi sve što se zamisli, tako da će se najverovatnije naći i onaj ko će pristati da još uveća već ekstremno Džesino poprsje.

Ona je očigledno svašta nagurala ispod roze duksa ispitujući koja je to veličina silikona koja bi bila konačno dovoljna po njenoj proceni, a za mišljenje je pitala i pratioce.

- Da li bi trebalo da se zaustavim kad dostignem ovu veličinu, ili da uradim još veće grudi? - upitala je ona.

Evo i šta su je posavetovali fanovi.

- I ja sam zavisna od plastične hirurgije, pa mislim da treba da uradiš još veće -

- Slažem se da treba da uradiš toliko velike grudi, da ne možeš da ustaneš sa njima, već da ti treba asistent da ih pridržava! Tek tada ćeš biti boginja plastičnih operacija! -

- Ma slobodno veće, sve dok možeš jedva da ustaneš sa njima - ređale su se reakcije.

Pretpostavlja se da je većina komentara bila sarkastična, ali ne zna se šta će na kraju Džesi ipak odlučiti.

Ona je ponosna na sve plastične operacije koje je odradila i zato se ne libi da deli svoje fotografije pre i posle intervencija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije. 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Деда Сава

17.01.2023 16:27

Шта то радиш јадни женски роде, што се стидиш мајчице природе.Свуда редом качиш силиконе а између шприцаш и хормоне. Требало би да забрине тебе какве ли ћеш на свет донет бебе!