Telo

ZBOG OVOG MUŠKARCA SVE ŽENE TRČE U MARKET: Provokativnim plesom prodavac mami uzdahe, a poslodavcu doneo dupliran promet (VIDEO)

On plesom uveseljava kupce i kolege a mnoge dame samo zbog njega dolaze u ovaj market

12.11.2022 21:02

ZBOG OVOG MUŠKARCA SVE ŽENE TRČE U MARKET: Provokativnim plesom prodavac mami uzdahe, a poslodavcu doneo dupliran promet (VIDEO)
Printscreen Tik Tok/@ero.y24

Eren Jilmaz je prodavac u jednom turskom marketu zbog kojeg mnoge dame i po više puta dolaze u kupovinu samo da bi ga videle. Markantni mladić sa crnom kosom, gustom bradom i neodoljivim osmehom postao je hit na društvenim mrežama na kojima redovno postavlja snimke kako pleše među rafovima u prodavnici u kojoj radi.

Pozitivan i nasmejan

Eren ima na hiljade pratilaca na TikToku i svi se slažu da je previše lep i zgodan da bi radio kao prodavac.

On često postavlja snimke kako pleše u prodavnici ili pozira sa kolegama. Uvek je obučen u radnu uniformu a njegovi šefovi ne kriju da mnoge dame samo zbog njega dolaze u kupovinu u njihovu prodavnicu.

- Često mi kažu da sam previše lep i zgodan za prodavca u jeftinom marketu ,ali mene je baš briga.  Volim svoj posao i uvek sam dobro raspoložen dok radim – objasnio je on u jednom od svojih brojnih postova.

Sudeći po snimcima, dobro se slaže i sa kolegama koje nisu ljubomorne na lepog mladića koji svojim plesom uveseljava i kupce i kolege.

- On je sjajan, odličan je prodavac i vrlo vredan. Njegovi postovi su sjajna reklama za našu radnju. Tako je pozitivan i uvek nasmejan. Mnoge devojke dolaze da kupuju baš kod nas u nadi da će ga sresti i upoznati – rekao je jedan od njegovih šefova.

Komentari devojaka

Ispod svakog Erenovog posta nižu se komentari brojnih devojaka koje se nadaju da će osvojiti njegovo srce.

"Tako si lep. Ne ličiš na prodavce u mom marketu"

"Gde tačno radiš? Mislim da će mi trebati kroasani za doručak"

"Ozbiljno razmišljam da počnem da kupujem u tvom marketu. Možda se i sretnem, a posle ko zna"

"Napuštam svoj posao i dolazim da radim kod tebe",  samo su neki od komentara devojaka koje ga prate na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)