Moda

MELEM ZA ŽENSKE OČI: Fotkali se takmičari na izboru za Mistera 2021. i pokazali SVE! (FOTO)

Uživajte u narednim prizorima, dame. Zaslužile ste!

19.03.2022 19:00

MELEM ZA ŽENSKE OČI: Fotkali se takmičari na izboru za Mistera 2021. i pokazali SVE! (FOTO)
shutterstock.com

Svi znamo da su žene poznate kao nežniji pol te se stoga u slavu njihove atraktivnosti i gracioznosti održavaju mnogi izbori za lepotu. Ipak, i mnogi muškarci im mogu izaći na crtu.

Upravo zbog toga su se na izbor za Mistera Global prijavili najzgodniji momci sveta, a na zvaničnom Instagram profilu ove organizacije su se pojavile slike tih macana u narodnim nošnjama njihove domovine. Mora se priznati, ima se šta tu videti, a portal Srećna Republika vam predstavlja naših top 10 kandidata.

1. Španija

Zvanični Mister Global za 2021. godinu je Migel Anhel Lukas. I tamo, a i našem portalu je zauzeo prvo mesto. Impresivan kostim i pravo gospodsko držanje.

2. Švajcarska

Samuel Gomez nam je zarobio srce svojim dečačkim osmehom.

3. Vijetnam

Dan Lin je na takmičenju zauzeo mesto prvog pratioca, a vidi se i zašto. Njegov kostim je nešto nestvarno.

4. Meksiko

Eksplozija boja na kostimu, baš kao što i sama zemlja i njen duh nalažu. Gabrijel Ortiz je dostojno predstavio svoju domovinu.

5. Hong Kong

Ne zna se da li je izašao iz nekog filma o borilačkim veštinama ili iz nekog azijskog boj benda. U svakom slučaju, taj baby face momenat i ti trbušnjaci nikoga nisu ostavili ravnodušnim. Entoni je zablistao na ovim fotografijama.

6. Kuba

Možda manje narodna nošnja a malo više svakodnevna nošnja. Ali svakako u duhu vrele Havane i još vrelijih kubanskih frajera. Janiel Ogando je definicija Kube u jednom (zgodnom) čoveku.

7. Ekvador

Impresivan kostim koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim i još impresivniji baja koji ga nosi. Fabrisio Kaisedo je dostojno predstavio svoju zemlju na takmičenju koje se već osmu godinu održava na Tajlandu.

8. Velika Britanija

Ovaj istetovirani momak se pojavio u odelu od tvida i oduševio mnoge svojom narodnom nošnjom. Spoj imidža dobrog dečaka i tetovaže nevaljalog momka je Britancu Luisu Elisu doneo pregršt simpatija.

9. Brazil

Mister Brazila, Bruno Silva, se pojavio u uniformi modernog kauboja i oduševio nas spojem tradicionalnog i svakodnevnog.

10. Peru

Daniel Hares, predstavnik Perua je oduvao konkurenciju izrazito detaljnim kostimom ali i prelepim osmehom.

Komentari (0)