Kosa

DA LI BISTE ŽELELI OVAKVU KOSU? Poznata Tiktokerka svakodnevno oduzima dah, ali onda je pokazala kako izgleda kada ispravi vlasi!

Gabrijela Vigorito je atraktivna crnka koja ima kose za petoro, a evo šta je njena tajna.

04.12.2022 17:01

DA LI BISTE ŽELELI OVAKVU KOSU? Poznata Tiktokerka svakodnevno oduzima dah, ali onda je pokazala kako izgleda kada ispravi vlasi!
Printscreen/Tiktok/gabriella_vigorito

Gusta, lepa i negovana kosa san je svake žene, a mnogima ne ide od ruke da ga ispune ukoliko genetika nije odradila svoje. Većina devojaka će se požaliti kako ne postignu dužinu kose koju žele, iako je puštaju godinama, a druge će problem naći u gustini koja nije baš zavidna. Kada pored nas prođe devojka sa dugom i gustom kosom gotovo svaka od nas pomalo zavidno gleda na to pitajući se, zašto je nemamo i mi?

Gabrijela Vigorito je Tiktokerka koja se može pohvaliti kvalitetnom i gustom kosom kakva se retko viđa. Ona je dokaz da, pored genetike, ta atraktivna crnka savršeno brine o svojim vlasima, a uz to se i zdravo hrani. U svojim objavama ona prikazuje kosu u najlepšem izdanju i ne krije da voli lokne i dužinu kose koja je čini ženstvenom i atraktivnom. 

Kosu, inače, pušta godinama, a da bi dobila oblik lokni i volumen kakav ima, koristi razne proizvode za negu o kojima priča u svojim objavama.

- Mislim da imaš najlepšu kosu na planeti, predivno -

- Kosa je božanstvena -

- Kosa ti je 10/10 -

- Koje proizvode koristiš? -

- Umreću zbog te kose, volim loknastu kosu - redovno glase komentari ispod njenih objava.

I dok Gabrijela svakodnevno dobija komplimente na račun svog izgleda, ona je odlučila da u jednom videu počasti svoje pratioce drugačijim izgledom. Za promenu je uzela peglu i rešila da ispravi svoje lokne i da njeni pratioci vide kako joj stoji ravna kosa, kao i kako njena gusta kosa zaista izgleda kada se ispravi.

U snimku koji je pregledalo više od 6 miliona korisnika Tiktoka, a više od pola miliona lajkovalo Gabrijelinu objavu, ona prikazuje svoju kosu kakvu ima većina devojaka. Iako je kosa i dalje gusta, kvalitetna i jaka, ne deluje ništa posebno u odnosu na druge.  

- Ljubomorna sam na tvoju kosu - ipak je zaključila jedna korisnica.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)