Kosa

JEDAN PRIRODNI SASTOJAK ZA BUJNE VLASI: Tiktokerka otkrila jeftin način da spreči opadanje kose i učini je sjajnijom (VIDEO)

Ukoliko vam kosa opada ne morate se nužno okretati skupim proizvodima i tretmanima, a to je dokazala i jedna žena na svom primeru.

14.10.2023 17:02

JEDAN PRIRODNI SASTOJAK ZA BUJNE VLASI:  Tiktokerka otkrila jeftin način da spreči opadanje kose i učini je sjajnijom (VIDEO)
Tiktok

Duga i gusta kosa san je gotovo svake žene, međutim, ne možemo menjati genetiku, ali ono što možemo učiniti za našu kosu je da je dobro negujemo. Često očajne zbog tanke i lomljive vlasi, mnoge od nas spremne su na izdvajanje velikog budžeta kako bi svojoj kosi priuštile adekvatnu negu, a to se neretko završi samo bespotrebnim bacanjem novca na razne šampone i preparate.

Mnoge žene će potvrditi da zdravoj i gustoj kosi duguju isključivo neki sastojak na prirodnoj bazi za koji ne izdvajaju mnogo novca i da se često okreću prirodnim preparatima i sastojcima.

shutterstock.com

Kako bi imale jaku i gustu kosu mnoge žene pribegavaju kupovini skupih šampona misleći da će im to rešiti problem

Kirti je Tiktokerka koja je svojim pratiocima otkrila kako je njena zdrava i gusta kosa postignuta isključivo korišćenjem jedog sastojka koji kupuje u prodavnici.

Ova influenserka koju na mreži prati preko 315.000 pratilaca, a gde deli savete za lepotu objasnila je kako ne koristi skupe proizvode. 

- Gubiš mnogo kose? Probajte ovo. Jeftino je, pristupačno i možete to da uradite i kod kuće. Samo je malo neuredno- kaže ona u objavi.

Kirti tvrdi kako je sprečila opadanje kose i vratila joj sjaj. Tiktokerka je kosu podelila na delove, a onda je pokrila od korena do vrha aloja verom koju je pomešala u činiju. Objasnila je kako je svoj regenerator zamenile štapićem ov biljke i da će balzam baciti. U snimku je dala tačan recept pripreme smese objasnivši kako se gnjecava tečnost dobija guljenjem aloje vere, dodavanjem malo ulja i utapkavanjem, odnosno masiranjem kože glave ovom smesom. Za bolji ishod treba ostaviti na glavi 20-30 minuta a onda treba isprati kosu. 

- Sviđa mi se tvoja kosa.

- Isprobavam!

 

@kirtitewani Hair loss is a big problem and needs to be solved and resolved internally and externally. My hair is super shiny since i have started to use aloe vera! #hairloss #hair #haircare ♬ original sound - Kirti - Ayurveda

 

- Da, meni je ovo pomoglo sa mojom 100 posto.

- Pokušaću. Imam aloju u dvorištu.- bili su neki od komentara.

Pre izvesnog vremena Kirti je podelila i masku za lice koja je potpuno oduševila njene pratioce. Ona je kombinovala crveno sočivo, šafran, kurkumu i jogurt i dobila je ajurvedsku masku.

Pratioci ove influenserke često se obraduju njenim sjajnim rešenjima i trikovima za lepotu koji su potpuno bezbedni i koji su alternativa klasičnim kozmetičkim preparatima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)