Tetka Saveta

ODUVEK POGREŠNO KORISTIMO PLASTIČNE POSUDE ZA ODLAGANJE HRANE: Ovako više nikad neće biti razgnječenih namirnica! (VIDEO)

Jedna mlada žena je na TikToku pokazala kako jednostavno i bez prljanja pakuje tortu koja ostaje netaknuta u posudi za hranu.

24.12.2022 10:01

ODUVEK POGREŠNO KORISTIMO PLASTIČNE POSUDE ZA ODLAGANJE HRANE: Ovako više nikad neće biti razgnječenih namirnica! (VIDEO)
shutterstock.com

Posude za hranu neophodne su u svakom domaćinstvu za čuvanje hrane. Većina nas će jednostavno u neku od njih staviti hranu, zatvoriti poklopcem i odložiti u frižider. Najčešći problem je odlaganje torti, čije pakovanje u kutiju najčešće bude neuredno i završi se razgnjeckanom masom koja kasnije više ni ne liči na omiljeni desert. 

Genijalan trik 

Jedna Tiktokerka koja se na toj društvenoj mreži predstavlja kao @crappy2happy napravila je revoluciju na društvenim mrežama kada je pokazala genijalan trik za pakovanje torte u posude za hranu. 

- Ako odlažete ostatke hrane poput kolača ili torte, koristite poklopac kao dno. Zatim stavite posudu odozgo preko torte i tako ostavite u frižider - objasnila je ona pokazujući jednostavan, ali veoma delotvoran trik. 

Ne samo što je brzo i jednostavno bez ikakvog prljanja upakovala tortu, već je tako upakovan kolač stavila u frižider. Kada poželite da se zasladite, samo sklonite posudu, a parče torte ostaje na poklopcu, čime ćete lako i bez dodatnog prljanja izvaditi kolač iz posude.

Snimak je brzo posatao viralan i videlo ga je čak 1,8 miliona ljudi. 

Reakcije na mrežama

Reakcije njenih pratilaca bile su različite, a većina se pitala kako njima tako nešto nikad nije palo napamet.

- Ovo je fenomebalno. Još samo da naučim da se oduprem želji da okrenem posudu kako sam navikla dok je stavljam u frižeder - 

- Genijalno! Vi ste pametna devojka, odsad ću i ja na taj način da pakujem torte i kolače - 

- Uvek imam problem da izvadim parče torte iz posude jer se razgnjecka i ja upljam prste. Ovo je sjajan način za pakovanje - 

- Brilijantno! Ne znam kako meni ovako nešto nikad nije palo napamet. Hvala vam što ste podelili ovaj trik sa nama - bili su samo neki od komentara na postavljeni post.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)