One koji nemaju puno vremena za spremanje ručkova kako su naše mame i bake to radile, donosimo jedan recept za koji vam neće biti potrebno ni mnogo namirnica. Sa svega tri sastojka napravićete dobar ručak:
Biće vam potrebno:
800 grama pilećeg filea
1 neutralna pavlaka za kuvanje
1 kesica sa smesom za pripremu čorbe od pečurki
Priprema:
Piletinu isecite na tanke šnicle i ređajte u tepsiju na čije dno ste stavili malo ulja.
Možda vas zanima…
Preko piletine pospite malo sadržaja iz kesice za pripremu čorbe (samo prah, ništa nemojte da razmućujete), pa onda preko toga malo pavlake. Ređajte tako dok ne istrošite meso.
Gornji sloj neka bude pavlaka. Prekrijte folijom i pecite pola sata. Onda skinite foliju i ostavite da se fino zapeče.
Po želji, kada piletinu izvadite iz rerne, dok je još topla, možete narendati malo kačkavalja.
Komentari (0)