Horoskop

KO ĆE SE KUPATI U NOVCU, A KO POSTATI BESKUĆNIK? Horoskop za narednih 10 godina otkriva neverovatne stvari o svakom znaku!

Zabavni horoskop za narednu deceniju najpre za svrhu ima da zabavi, a zatim i baci neku potpuno novu sliku na karakteristike našeg horoskopskog znaka.

17.11.2022 09:01

KO ĆE SE KUPATI U NOVCU, A KO POSTATI BESKUĆNIK? Horoskop za narednih 10 godina otkriva neverovatne stvari o svakom znaku!
Foto: Shutterstock

Osim horoskopa kojima se ozbiljno bave astrolozi i koji može da bude precizan u predviđanjima, na društvenim mrežama su se pojavili i zabavni horoskopi. Njihov cilj je da zabave i nasmeju ljude a na osnovu dobro poznatih karakteristika znakova Zodijaka

Jedan od zabavnih horoskopa koji je veoma tražen jeste onaj koji se bavi predviđanjem budućnosti u narednih 10 godina. Srećna republika vam donosi priču o tome kakvu sudbinu mogu da očekuju znaci Zodijaka u narednoj deceniji - ko će se obogatiti, a ko završiti na ulici kao beskućnik.

shutterstock.com

Ovnovi imaju svetlu budućnost kao papučari u braku

Ovan

Bićete u braku, a žena će voditi glavnu reč pa vam se smeši svetla budućnost papučara. Kod pripadnica ovog znaka situacija je potpuno obrnuta.

Bik

Posle mnogo razmišljanja konačno ste odlučili da kupite ljubimca, ali ne znate da li je za vas bolje da imate mačku ili psa. Odlučićete u narednih 10 godina.

Blizanci

Konačno će vam se ispuniti san da postanete tajni agent. Špijuniranje, ogovaranje i kopanje po tuđim životima je ionako vaša specijalnost. 

Rak

Deca su odrasla i otišla iz porodičnog gnezda, pa je vreme da se posvetite sebi. Postajete hipik i obilazite gomilu koncerata.

Lav

Vaš ponos i igranje sa tuđim životom konačno vam se osvetilo. Ostaćete bez ičega i završićete kao beskućnik bez dinara.

Devica

Dosta vam je života pod staklenim zvonom i postajete striptizeta koja igra oko šipke, naravno nakon što je temeljno dezinfikujete. 

Vaga

Ništa dobro za vas jer ćete završiti u zatvoru, ali ćete barem biti najlepši i najnegovaniji zatvorenik u ćeliji. 

Škorpija

Vaša mračna strana oterala je sve ljude iz vašeg života pa se odajete porocima i opijatima. 

shutterstock.com

Strelčevi su rođeni za uživanje u luksuzu

Strelac

Postaćete milijarder, kupaćete se u novcu i luksuzu, uživati na jahti, u privatnom avionu i na stalnim putovanjima. 

Jarac

Odustajete od poslovnih planova i postajete vlasnik bibiloteke - mudrost je ionako skrivena u knjigama.

Vodolija

Postajete poznata ličnost stalno obasjana reflektorima i paparaci vas prate u stopu. Još samo da vas niko ne probudi dok spavate i sanjate.

Ribe

Vaša senzbilnost i odsutnost iz realnog života odvešće vas u mentalnu ustanovu, ali će vama biti lepo zbog vremena za neometano maštanje. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)