Horoskop

Ovan da izoštri fokus, rakove čeka promena posla, jarčeve ubitačan radni tempo, a vage problemi s partnerom! PUN MESEC U OVNU OVOG VIKENDA DONOSI HAOS!

Ovaj aspekt doneće energiju transformacije koju će najviše osetiti pripadnici 4 znaka Zodijaka.

07.10.2022 21:01

Ovan da izoštri fokus, rakove čeka promena posla, jarčeve ubitačan radni tempo, a vage problemi s partnerom! PUN MESEC U OVNU OVOG VIKENDA DONOSI HAOS!
Pixabay.com

U nedelju 9. okrobra čeka dolazi nam pun mesec u vatrenom Ovnu. U pitanju je završna faza mesečevog kretanja koja donosi brojna lična preispitivanja. Tokom same lunacije Mesec će napraviti konjukciju sa Hironom, tačkom bola, ali i isceljenja. S obzirom na to da će pun Mesec biti u prirodnoj prvoj astrološkoj kući mnogi će biti fokusirani na sebe, sopstvene želje i težnje. Oprez i pažnja preporučuje se svim horoskopskim znacima koji treba da se čuvaju povreda glave. Usled uticaja punog Meseca mnogi će imati pojačane glavobolje i migrene.

Srećna republika vam donosi koja će to 4 znaka najviše biti pod uticajem ovog aspekta.  

pexels.com

Vreme je da pitamo samo sebe šta istinski želimo

Ovan

Potpuno logično, ovaj pun Mesec najviše će uticati na sve rođene u znaku ovna. On će osvetleti vašu prvu kuću i ohrabriti vas da se zagledate duboko u sebe i otvoreno priznate šta je to što zaista želite. Već duže vreme ste u fazi preispitivanja, želite sve da promenite, ali se pribojavate da niste dorasli tom zadatku. Vi niste ista osoba kao ranije, a sad ćete uvideti koliko ste napredovali. Biće ovo vreme promena i napretka, a vi se samo fukusirajte na cilj, kako to umete, i rezultati neće izostati. 

Rak

Rođeni ste pod direktnim uticajem Meseca, pa svake promene u njegovom kretanju jako osećate. Već duže vreme ste isrpljeni, psećate se prazno i nedostaje vam snaga. Vreme je za promenu posla i napredovanje u karijeri, a pun Mesec u ovnu donosi vam neophodnu snagu da to i sprovedete u delo. Imaćete priliku da uradite neverovatne stvari po pitanju posla ukoliko hrabro krenete ka budućnosti. Nije vreme za strah, već da se uhvatite ukoštac sa svim izazovima. Uostalom, ako ne uradite tako, kako mislite da ćete pokazati i dokazati sve svoje potencijale?. 

Pixabay.com

Vage treba više da se posvete partneru

Vaga

Već duže vreme osećate se kao da vam se sve "srušilo" na glavu. U trci da sve postignete zapostavilii ste partnera, što nikako neće biti dobro. Pun Mesec u ovnu će vas naterati da zastanete, duboko udahnete i razbistrite u glavi gde idete i šta radite. Pojedine odnose pratiće manja kriza koja će pripadnicima ovog znaka pokazati jačinu njihovih veza. Razgovarajte sa partnerom, nađite vremena da mu pokažete ljubav i nežnost jer mu je to potrebno. Na taj način ćete ojačati svoju vezu koja će odoleti svim iskušenjima. 

Jarac

Poznati kao neumoljivi radoholičari jarčevi se često satiru od posla kako bi došli do željene pozicije na društvenoj lestvici. Nije posao sve u životu, nemojte dozvoliti da trpi vaš porodični život zbog vaše preokupiranosti poslom. Pun Mesec u ovnu pokazaće vam dubinu nezadovoljstva vaših ukućana i shvatićete da su u pravu. Vreme je da malo prikočite i više vremena posvetite porodici umesto da izgarate na poslu više nego što treba. To ne znači da treba da budete lenji, samo napravite malo bolju raspodelu vremena i balans između poslovnog i privatnog života. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)