Horoskop

PAKLENI VIKEND JE PRED NAMA: Očekuje nas spajanje retrogradnog Merkura i punog Meseca, ko preživi pričaće

Astrologija i planete nisu nam naklonjeni narednih dana.

09.09.2022 19:00

PAKLENI VIKEND JE PRED NAMA: Očekuje nas spajanje retrogradnog Merkura i punog Meseca, ko preživi pričaće
shutterstock.com

Početak retrogradnog Merkura u mnogome menja našu svakodnevnicu, verovali mi u astrologiju i uticaj planeta ili ne. Polje komunikacije biće poljuljano, a već iz prakse znamo, da sve što može, krenuće po zlu.

shutterstock.com

Period punog Meseca i Retrogradnog Merkura

Nije samo početak retrogradnog Merkura ono što će nas izabciti iz orbite narednih dana. Naime, ovog vikenda očekuje nas i noć punog Meseca. 10. septembra očekuje nas pun Mesec u Ribama, a najveći uticaj imaće na pripradnike određenih znakova zodijaka.

To su pre svega Ribe, Device i Blizanci. Njima se predviđa period velikih životnih preokreta, donošenje krupnih odluka koje će uticati na njihovu svakodnevnicu. Budite oprezni pri ovim potezima, posebno jer znamo da je na snazi retrogradni Merkur koji će se potruditi da vam sve dodatno oteža.

instagram

 

 

Govoreći o brojevima, današnji datum 09.09. donosi brojne promene. Prema tumačenjima numerologa, on donosi duboke istine i spoznaje o sebi i drugima. Broj 9 označava kraj nečega lošeg, devet kao ljubav devet kao savršenstvo. Dakle, danas su emocije izraženije nego svih ostalih dana. Potrudite da kontrolišete prevelike izlive emocija, budite hrabri u postupcima i koračajte ka novim ciljevma. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)