Vučji Mesec

PRVI PUN MESEC OVE GODINE BIĆE PUN EMOCIJA: Posebno će uticati na četiri horoskopska znaka

Prvi ovogodišnji pun Mesec je u znaku Raka

16.01.2022 09:00

PRVI PUN MESEC OVE GODINE BIĆE PUN EMOCIJA: Posebno će uticati na četiri horoskopska znaka
Pixabay

Prvi pun Mesec u 2022. godini desiće se između 17. i 18. januara, a poznat je i kao Vučji Mesec, zbog starog verovanja da se u ovom periodu čuje zavijanje vukova zbog gladi tokom hladnih, zimskih meseci.

Ovaj period biće obojen izraženim emocijama i osetljivošću, što nije ni čudo s obzirom na to da je u znaku Raka. Kako će biti kontakta sa Uranom, biće pojačana ljubomora.

Uran i retrogradni Merkur su u kvadratu što može dovesti do nemira kada je javna scena u pitanju kao i do naših ličnih nemira.

Pun Mesec u Raku 17. januara ove godine će biti u opoziciji sa Plutonom u Jarcu. Ovo je veoma izazovan aspekt koji označava borbu emocija, moći, kontrole.

Pun Mesec utiče na sve znakove Zodijaka, a posebno na ova četiri:

Ovan

Ovo je period u kome ćete više nego ikada ranije osećati nostalgiju, a prisetićete se i teških trenutaka iz prošlosti. Pokušajte da ne utonete u setu, već preispitajte svoju sadašnjost - čega to treba da se oslobodite i kakav vam to teret prošlosti ne da da napredujete? Oslobodite svoj životni prostor za ono što zaista volite i čini vas.

Pixabay

U ovom periodu će biti naglašene emocije

 

Rak

Ovo je period u kome ćete konačno odmoriti od brige o drugima i posvetiti se sebi! Pun Mesec doneće vam samosvest i osnažiće vaša uverenja i samopouzdanje. Zato nije trenutak da sumnjate u sebe ili osećate krivicu, sve što emitujete u ovim danima višestruko će se pojačati.

Lav

Obožavate zabavu, ali ovaj pun Mesec od vas traži da budete ozbiljni i da preispitate svoje emocije i osećanja. Dozvolite sebi da budete nežni i "meki", ne obuzdavajte svoje emocije. Vašem emotivnom delu potrebno je da dobije pažnju.

Strelac

Ovaj period obeležiće velika gužva i puno obaveza u vašem životu. U svom tom ludilu morate pronaći vremena da napunite baterije i opustite se. Ovan pun Mesec od vas bukvalno zahteva da zastanete i izdvojite malo vremena za razmišljanje. Fokusirajte na sve ono što želite da promenite kod sebe i počnite konačno da radite na tome, piše Elle.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari. (1)

nesa151

16.01.2022 09:13

Pošto imam dosta godina a vidim da se i moja zemlja i ljudi menjaju rešio sam mi kažemo da uzmem "NEJEBAVAJUĆI STAV"! Prevod toga ako se nekom ne sviđam neće ni on meni skraćeno "OKO ZA OKO"!