Vežbanje

VEĆ 30 GODINA NE JEDE SAMO JEDNU NAMIRNICU: Zato u petoj deceniji ima telo mladića! (FOTO)

Derik Fej je inspiracija mnogima, a tajnu vitke linije je naučio od Arnolda Švarcenegera i toga se strogo pridržava.

20.02.2023 20:05

VEĆ 30 GODINA NE JEDE SAMO JEDNU NAMIRNICU: Zato u petoj deceniji ima telo mladića! (FOTO)
Printscreen Instagram/derikfay

Derik Fej (44) gazi petu deceniju života, ali ima telo mladića od 22 godine. Taj menadžer po zanimanju i vlasnik uspešne kompanije vredno trenira pet do šest puta nedeljno. Ali, tajna njegovog sjajnog i mladolikog izgleda nije samo u vežbanju.

Kako je otkrio u razgovoru za Velnes onlajn, za sve je kriv čuveni holivudski glumac austrijskog porekla i nekadašnji bodibilder Arnold Švarceneger. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Derik Fay (@derikfay)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Derik Fay (@derikfay)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Derik Fay (@derikfay)

Otkrio tajnu vitke linije

Derik izgleda upola mlađe nego što mu piše u krštenici, a osim redovnog vežbanja već 30 godina ne jede kolače. Kako je ispričao, to je naučio od Švarcenegera i veruje da je to tajna njegove vitke linije i u petoj deceniji života.

- Bio sam dete i sećam se kako sam gledao Švarcengera na televiziji kad je govorio o tome da nikad ne jede desert. To mi se toliko urezalo u glavu da sam prestao da jedem slatkiše i toga se striktno pridržavam već 30 godina - rekao je on.

Jedino kad pojede komadić torte jeste njegov rođendan i to da ne bi uvredio partnerku Sandru Filips. Ima dve ćerke, Sofiju (16) i Izabelu (14), iz prvog braka, koje obožavajui slatkiše i po tome nimalo nisu na tatu.

- Moje devojke obožavaju tortu sa sirom, ali ne i ja. Ne smeta mi kad se jedu i veoma sam odlučan u tome da ne jedem slatko. Ja sam inače čovek kod koga je sve crno-belo, nema između - dodaje on uz osmeh.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Derik Fay (@derikfay)

Bez kardio treninga

Da bi ostao u formi Derek redovno trenira. Njegov trenig se sastoji isključivo od podizanja tegova dok kardio trening nikad ne praktikuje.

- Nema potrebe za kardiom. Imam 7 odsto telesne masti, hranim se zdravo pa su mi treninzi sa tegovima sasvim dovoljni. Povremeno volim da razmazim sebe, pojedem nešto što ne bi trebalo, ali kolače nikad - tvrdi on.

Njegov svakodnevni meni uglavnom se sastoji od proteinskih šejkova, mesa bez trunke masti, ribe, dosta povrća... 

- Svakog jutra ustajem rano kako bih odradio trening, istuširam se i idem na posao. Moj način ishrane je tako uređen da ne moram da se bavim kardiotreninzima koji uglavnom služe za uklanjanje viška kiolograma - rekao je Derek.

On ne krije da je po prirodi takmičarski nastrojen i to ne samo u sportu, već i u poslovima koje radi. Ima uspešnu kompaniju i radi kao mentor preduzetnicima koji započinju biznis.

Imao sam siromašno detinjstvo prepuno nasilja. Nisam imao nikakvu pomoć, niti podršku. Nisam imao novca za fakulteti i sve sam morao sam da naučim i steknem. Najviše sam učio iz sopstvenih grešaka zato želim da pomognem što većem broju ljudi da ne prolaze kroz ono kroz šta sam ja prošao - zaključio je Derik.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)