Odrasli

RECEPT ZA LEK PROTIV ZAČEPLJENIH ARTERIJA! Ubija sve infekcije i čini ČUDA!

Učinite nešto dobro za svoj organizam već danas i napravite ovaj jednostavan, a čudesan napitak. Rezultate ćete videti već nakon tri nedelje.

13.07.2022 20:05

RECEPT ZA LEK PROTIV ZAČEPLJENIH ARTERIJA! Ubija sve infekcije i čini ČUDA!
Foto: Shutterstock

Iako je redovna kontrola kod lekarA odgovornost koju svi treba da imamo prema svom zdravlju, ipak, najmanje što možemo da učinimo za sebe jeste da pokušamo da se kod kuće zdravo hranimo i unosimo vitamine za jačanje imnunog sistema. Kako prenosi hayat.ba, postoji jedan napitak koji možete pripremiti u svom domu, a koji je savršen lek za mnoge zdravstvene tegobe.

Ukoliko želite da regulišete masnoću u krvi, sprečite umor koji se sakupio tokom dana ili da sprečite neku infekciju, ovaj, slobodno se može reći čudesni napitak, pomoći će vam da organizam dovedete u ravnotežu. Takođe, dobar je za pročišćavanje jetre i njenih enzima, ali i arterija na kojima se sakupila masnoća.

Prirodni lek direktno utiče na pojavu slobodnih radikala koji mogu da izazovu najteže bolesti, uključujući kardiovaskularne. Možete ga sami pripremiti, a pravi se od svega nekoliko sastojaka: luka, đumbira, limuna i vode, onoga što većina nas koristi u ishrani.

Sastojci:

  • 4 veće glavice bellog luka
  • 4 limuna sa korom
  • manji koren đumbira, dužine do 4 cm
  • 2 litre vode

Priprema:

Isecite limun na komadiće nakon što ste ga najpre oprali. Ubacite u blender limun, đumbir i prethodno oljušteni luk. Izmiksajte ih i napravite kompaktnu smesu. Izmiksanu smesu ubacite u metalnu posudu ili šerpu i prelijte sadržaj s dva litra vode. Ostavite da se zagreje do tačke ključanja, a onda isključite šporet i sačekajte da se sve ohladi. Uzmite proključalu smesu i kroz srednje gustu cediljku je sipajte u staklene flaše.

Kako se pije ovaj napitak?

Napitak se čuva u frižideru, a konzumira se svakodnevno po jedna čaša, 2 sata pre jela. Idealno bi bilo na prazan želudac. Pije se oko 3 nedelje, nakon čega se pravi pauza od nedelju dana, a onda se može nastaviti ciklus. Za one kojima je ukus nepodnošljiv, mogu dodati malo meda da ga zaslade. Posle tri nedelje korišćenja već se mogu videti prvi pozitivni efekti na organizam.

Pre svakog korišćenja treba dobro izmućkati bocu kako bi se talog belog luka i limuna pomešao sa sokom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)