Odrasli

ONA JE SVETU OTKRILA O TRUDNOĆI ONO ŠTO SVE ŽENE ŽELE DA ZNAJU! Snimak koji je izazvao frapantne reakcije! (VIDEO)

Korisnica TikToka, koja se na toj društvenoj mreži predstavlja kao Zlatna mama, jednim snimkom je dala neverovatnu podršku ženama širom planete.

24.04.2022 17:00

ONA JE SVETU OTKRILA O TRUDNOĆI ONO ŠTO SVE ŽENE ŽELE DA ZNAJU! Snimak koji je izazvao frapantne reakcije! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/goldenmamabrieplus3

Malo koja žena bi podelila sa drugima izgled opuštene kože i stomaka nakon porođaja, ali ima i hrabrih. To je dokazala Zlatna mama, kako se na TikToku zove Bri, koja je odlučila da svojim pratiocima pokaže neverovatnu transformaciju kroz koju je njeno telo prošlo za vreme i nakon trudnoća. Ona je u prvoj dobila jedno dete, a u drugoj blizance.

Ova majka je u neverovatan video uključila i period posle porođaja i to nakon samo dve nedelje od tog događaja, a zatim tri meseca, pa deset meseci i konačno nakon 18 meseci od drugog porođaja.

- Proces oporavka možda izgleda potpuno drugačije kod različitih žena i to je skroz u redu. Ono što želim da shvatite jeste da niste same, drage mame. I moje telo se promenilo - stoji u opisu videa koji je objavila Bri želeći da na taj način pokaže ženama da se ne plaše promena na telu, kao i činjenicu da se sve majke suočavaju sa sličnim, ako ne i identičnim problemima.

@goldenmamabrieplus3 Your postpartum healing journey might look different from mine & that’s okay. What I want you to understand is you’re not alone mama. My body changed too. #postpartumbody #saggyskin #stretchmarks #diastasisrecti #mombod #scars #selflove #pregnancyjourney #normalizemombods #pregnancyweightloss #transformation #bodyconfidence #fyp #postpartum #momsoftiktok ♬ Head vs. Heart - kyo

Kroz kratak video koji je pregledan 5,8 miliona puta, prikazuje se kako se stomak Zlatne mame menjao u periodu od godinu i po dana. Iako joj je ostala crta na stomaku, takozvana "linea negra", višak kože se skoro skroz povukao.

Žene koje su se suočile sa istom dramatičnom promenom pozdravile su njen potez ističući da na pravi način prikazuje realnost i da i dalje podjednako lepo izgleda kao i dok je bila devojka. 

- To je najlepši ožiljak na svetu - glasi samo jedan od mnogobrojnih komentara.

Međutim, kao i uvek, bilo je i i onih negativnih koji su bili zgroženi i uplašeni onim što su videli, pa su komentarisali da verovatno nakon gledanja ovog videa mnoge žene neće poželeti da imati decu. Takođe, bilo je i onih koji su otišli toliko daleko da su rekli da zbog poroda ne žele da unište svoje telo.

- Kod nekih žena telo više nikada neće biti isto nakon porođaja - istakla je Bri, što se mnogima nije dopalo. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)