Odrasli

MUŠKARAC SAMOM SEBI ODSEKAO POLNI ORGAN! Ali to nije sve: Kada čujete gde ga je čuvao zgrozićete se!

Ova priča obišla je svet, a evo kako je završio nesrećni čovek.

02.10.2024 20:30

MUŠKARAC SAMOM SEBI ODSEKAO POLNI ORGAN! Ali to nije sve: Kada čujete gde ga je čuvao zgrozićete se!
Shutterstock

Jedan krajnje neobičan slučaj zgrozio je i zaprepastio svetsku javnost. Name, muškarac, čije ime mediji nisu želeli da objave, samom sebi je odsekao polni organ nakon što je uzeo "čarobne pečurke". U pitanju je droga koja ima halucinogena svojstva. Dok je bio na odmoru u Austriji, 37-godišnji muškarac je pojeo četiri ili pet pečuraka, što je dovelo do uznemirujućeg razvoja događaja. Bez poznatog razloga je sekirom sebi isekao polni organ na nekoliko delova, a potom ga stavio u teglu sa snegom.

Ubrzo nakon rasparčavanja, muškarac je, teturajući se, izašao iz kuće i vukao se niz obližnju ulicu, obilno krvareći i tražeći pomoć.

GORODENKOFF PRODUCTIONS / Sciencephoto / Profimedia

Muškarac završio u bolnici nakon što je sebi odsekao polni organ

Prolaznik ga je zatekao u zbunjenom stanju i odveo ga u susedni grad do bolnice. Kada je stigao u bolnicu, odmah je odvezen u operacionu salu, gde su lekari kontrolisali krvarenje.

Delovi penisa koji su bili jako kontaminirani zemljom i prljavim snegom u tegli morali su da se odbace. Ali, pojedini delovi su ostali netaknuti i uspešno su ponovo pričvršćeni.

Otprilike nedelju dana kasnije, deo kože na vrhu tek rekonstruisanog penisa počeo je da odumire zbog nedostatka protoka krvi sa kiseonikom, poznatog kao nekroza. Ali, lekari su uspešno lečili stanje. Uprkos naporima, čovek je nastavio da doživljava halucinacije i čak je u jednom trenutku pokušao da pobegne iz bolnice. Premešten je i stavljen na psihijatrijsku negu, a njegovo lečenje je uključivalo antipsihotične lekove koji su mu pomogli da kontroliše zablude.

Da čitava situacija bude strašnija, lekari su tada otkrili da je on prokrijumčario čarobne pečurke u bolnicu i stavio ih na svoj noćni stočić, pa je iznova doživljavao nove halucinacije, piše The Sun.

Njegovo psihičko stanje se postepeno stabilizovalo i posle nedelju dana je vraćen na odeljenje urologije radi nastavka oporavka. Uprkos drastično smanjenoj veličini penisa, vratila mu se erektilna funkcija i mogao je sam da ide u toalet.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)