Odrasli

FLAŠA ZA VODU JOJ EKSPLODIRALA IZMEĐU NOGU: "Stradao" joj polni organ, nije primetila malo UPOZORENJE na boci (FOTO)

Sada želi sve da upozori na mali, neprimetan znak.

28.09.2024 10:44

FLAŠA ZA VODU JOJ EKSPLODIRALA IZMEĐU NOGU: "Stradao" joj polni organ, nije primetila malo UPOZORENJE na boci (FOTO)
Facebook/Yazmin Hardy

Iazmin Hardi nije bila svesna da boce za toplu vodu imaju rok trajanja — i koristila je proizvod koji je dve godine "zastareo".

Stručnjaci kažu da bi svoju bocu sa toplom vodom trebalo da promenite nakon dve godine, jer se guma vremenom degradira, pa je veća verovatnoća da će se rascepiti. Broj, obično ugrađen u gumeni oblik cveta, označava datum kada je flaša napravljena - na primer 20 za 2020. Ona je nakon nesreće otkrila da joj je boca istekla 2022. Sada, doktori kažu da bi mogla da ostane sa ožiljcima za ceo život. U julu, ona je sipala vruću vodu. Nakon što je flašu do vrha napunila kipućom vodom iz čajnika, vratila je u poklopac i otišla do kauča da legne.

Facebook/Yazmin Hardy

Koža joj je otpala nakon što je odmah otrčala pod tuš

Nekoliko minuta kasnije, rekla je da je proizvod eksplodirao, prosuvši ključalu tečnost na njene noge, donji deo stomaka i ruke. Odmah je rekla da se skinula i skočila pod hladan tuš na 30 minuta da ublaži bol.

Dok je skakanje pod tuš odmah nakon nesreće ublažilo bol, pritisak vode doveo je do toga da joj je koža "spala" sa noge.

- Kada sam izašla iz tuša, nisam imala kožu na tim mestima i bila je jarko crvena i više kože se skinulo. Danima zaredom noga mi je gorela. Nedelju dana kasnije još uvek je gorelo.

Facebook/Yazmin Hardy

Devojci eksplodirala boca sa vodom

Ali kada joj je noga nastavila da gori, otišla je u bolnicu. Tamo su joj lekari uklonili mrtvu kožu i zamotali joj rane. Zatim se vraćala u bolnicu svaki dan naredne dve nedelje da bi ponovo previjala noge i kaže da bi mogla da ostane sa ožiljcima ceo život. Na koži je takođe imala plikove.

Nakon incidenta, ona kaže da nikada više neće koristiti bocu sa toplom vodom i da želi da podigne svest o rokovima trajanja.

- Prvo sam mislila da je to moja greška jer nisam dobro zavrnula poklopac. Ali kada sam se vratila kući iz bolnice, ponovo sam pogledala i na šavu gumene boce bio je mali rascep. Opekotine su bile uglavnom na mojoj butini i vrhu vulve, a zatim na drugoj unutrašnjoj strani butine.

Prošlo je dva meseca otkako je izgorela i iako joj koža dobro zarasta, lekari kažu da bi ožiljak mogao da ostane za ceo život, piše Daily Mail.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)