Odrasli

OSE SU GA UBOLE 160 PUTA, HILJADE POBESNELIH INSEKATA GA NAPALE ISPOD TUŠA: I lekari se krstili što je još živ (FOTO)

Pokušao da im pobegne, ali uzalud.

21.08.2024 11:05

OSE SU GA UBOLE 160 PUTA, HILJADE POBESNELIH INSEKATA GA NAPALE ISPOD TUŠA: I lekari se krstili što je još živ (FOTO)
Shutterstock

Endru Pauel (57) verovatno ni sam ne zna kako je i dalje živ jer ga je napao roj podivljalih osa, a šokirani lekari su u bolnici izbrojali čak 160 uboda! A da priča bude još strašnija, Endrua su ose jurile i najviše uboda je dobio kada je pokušao da se sakrije u tuš-kabini!

Pauleova horor priča je počela kada je njegov komšija kombajnom uništio gnezdo osa na livadi. U tom trenutku se Endru nalazio napolju i kada je primetio roj pobesnelih osa, počeo je da beži glavom bez obzira.

- Dok sam bežao, dobio sam 15 uboda u potiljak, ali sam, srećom, izbegao ubode u predelu lica jer sam trčao brže nego ikad u životu - rekao je Pauel, a njegova agonija je tek počinjala.

On je u panici utrčao u kuću, a prema njegovoj proceni, pratilo ga je sigurno preko hiljadu osa, koje su ga uhvatile ispod tuša gde je pokušao da se sakrije, i što je najzanimljivije, većinu uboda je dobio preko odeće! 

Shutterstock

Pravo je čudo da je ostao živ

 

Sreća u nesreći je bila što je njegov prvi komšija primetio šta se dešava i odmah ga odvezao u bolnicu.

- Bio sam nesvestan većinu vremena, počeo sam da se gubim i video sam belu svetlost i pomislio: "Znači, to je to" - ispričao je Pauel, koji kaže da nikada neće moći dovoljno da zahvali lekarima i sestrama.

Kako Endru izgleda posle napada osa, pogledajte OVDE

- Dali su mi adrenalin i analgetike... Da to nisu uradili tako brzo, ja bih bio mrtav. čak su se i lekari čudili što sam i dalje živ - poručio je Endru, koji se trenutno oporavlja.

On napominje da ne može da spava od bolova, kao i da su mesta uboda postala ljubičasta, prenosi San.

BONUS VIDEO: 

 

Komentari (0)