Zanimljivosti

BABA SE DOSETILA KAKO DA STANE NA PUT BAHATIM VOZAČIMA: Niko nije hteo da im pomogne - ona začas rešila veliki problem

Ne samo ja već su i moje komšije i njihova deca sada bezbedna, poručila je ova žena.

19.08.2024 16:45

BABA SE DOSETILA KAKO DA STANE NA PUT BAHATIM VOZAČIMA: Niko nije hteo da im pomogne - ona začas rešila veliki problem
Printscreen/Instagram/ britishreels, Shutterstock

Mnogi koji žive pored prometnih ulica jedva da spavaju kako noću, tako i tokom jutranjih sati, zbog buke koju prave automobili i motori koji prebrzo idu. Svuda u svetu je to problem na koji izgleda da nema rešenja, međutim, jedna domišljata gospođa se setila da najzad reši situaciju. 

Naime, izgleda da je ovoj ženi dojadilo da, kako nju tako i njene komšije i decu, bude automobili koji izuzetno brzo voze i prave stravičnu buku, koju je ova gospođa čak pokušava da dočara. Naime, budući da nesavesni vozači ne prezaju gotovo ni od čega, ona se dosetila na koji način će im jedino privući pažnju.

Policajci ili građani koji putem radara mere brzinu kojom automobili prolaze su jedino čega se vozači plaše, budući da moraju da plaćaju kazne, koje, ukoliko se nagomilaju, mogu da uzrokuju i privremeno oduzimanje vozačke dozvole. Jedino što ova gospođa nije imala radar, ali je došla na ideju šta bi moglo da liči na radar, a svaka kuća ga ima.

 

 

Naime, ona se dosetila da u tu svrhu iskorosti klasičan fen za kosu. Izašla bi ispred svoje kapije stala i uperila fen na sve automobile koji brzo voze. Neverovatno, ali plan je "upalio". Vozači bi ubuduće baš u tom području usporili vožnju. Neki bi se čak zaustavili da bi proverili o čemu se radi. 

- Ne postoji drugo rešenje. Buka koju ti automobili prave je nesnosna. To ne činim samo zbog sebe već i zbog mojih komšija, a pogotovo dece. Ne samo što prave veliku buku, ti vozači, koji mnogo brzo voze ovuda, predstavljaju veliku opasnost za svu decu koja mogu da se nađu na putu. Jedan Nemac se zaustavio, a sledeći put kada je prolazio u blizini, svratio je samo do mene da bi mi doneo bombonjeru. Ako ja ne mogu da zaštitim decu u svom komšiliku, kako bi ona uopšte bila sigurna na ovom svetu - istakla je ova žena za medije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)