Roditeljstvo

ŽALILA SE KOMŠIJAMA ZBOG BUKE KOJU REDOVNO PRAVE: Deca su joj poslala pismo koje ju je ostavilo u suzama! (FOTO+VIDEO)

Njihov odgovor duboko ju je ganuo.

23.03.2024 14:02

ŽALILA SE KOMŠIJAMA ZBOG BUKE KOJU REDOVNO PRAVE: Deca su joj poslala pismo koje ju je ostavilo u suzama! (FOTO+VIDEO)
Tiktok-maartinapanchetti

Martina Pančeti je žena koja je odlučila da se požali na buku koju prave komšije, ali nije očekivala kakav će odgovor dobiti. Njene prve komšije su prečesto u ranim jutarnjim satima svirale klavir, a istu naviku su imale i tokom vikenda.

- Poslali smo pismo našim komšijama, lepo ih moleći da prave manje buke. Naime, oni su porodica sa decom i naglasili smo da izbegavaju sviranje klavira prerano ujutru. Ovako su nam odgovorili… - stoji na video-snimku na TikToku uz pisamce koje im je pristiglo.

Pismo je stiglo u žutoj koverti na kojoj je dečjim rukopisom bilo ispisano: "Komšijama". Uz to, na koverti je bila i nalepnica koja prikazuje globus.

- Drage komšije, hvala vam na vašoj ljubaznoj poruci. Shvatamo da smo ponekad bučni i nestašni. Počeli smo da učimo da sviramo klavir i naši učitelji nam kažu da vežbamo svaki dan, ali iskreno se izvinjavamo što nismo razmišljali o vremenima u toku dana i vikendima. Da budemo iskreni, mama nam je takođe govorila da ne sviramo ujutro, jer i ona želi da se naspava vikendom. Obećavamo i vama i našoj mami da ćemo pokušati da budemo obzirniji. Molimo vas da prihvatite naše nacionalne azerbejdžanske slatkiše u znak izvinjenja! P.S. Nisu bez orašastih plodova - stajalo je u pismu, a o tome je pisao i San.

 

@maartinapanchetti On our way to cook some Italian sweets for them 🥹 #london #neighbours #livinginlondon ♬ End of Beginning - Djo

 

Martinu je duboko ganulo pismo koje je dobila od komšija. Rekla je da se oseća toliko loše da želi da pošalje poklon mališanima kao znak izvinjenja. Ovo je još jedan primer kako deca mogu da iznenade odrasle svojom iskrenošću i ljubaznošću. Takođe, gest mališana je i podsetnik da je važno da imamo razumevanja i empatije prema drugima, bez obzira na to koliko su nam smetnja.

Video koji je Martina podelila je očigledno dirnuo mnoge na društvenim mrežama, jer je prikupio više od 104.000 sviđanja, dok je pregledan 3,4 miliona puta.

- Ovo je pravo roditeljstvo.

- Ovo bi me nateralo da im spremim kutiju punu slatkiša izvinjenja.

- Spletka, ovo je pasivno agresivna poruka od tate.

- Kupio bih čepiće za uši i rekao im da mogu da sviraju do mile volje, kad god požele - pisali su ljudi u komentarima ispod snimka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)