Odrasli

ZASPALA SAM SA UKLJUČENOM KLIMOM U HOTELU, I ZAVRŠILA U BOLNICI KAO TEŽAK SLUČAJ: Prošla je kroz bolnu agoniju

Njen odmor se pretvorio u noćnu moru.

01.08.2024 12:01

ZASPALA SAM SA UKLJUČENOM KLIMOM U HOTELU, I ZAVRŠILA U BOLNICI KAO TEŽAK SLUČAJ: Prošla je kroz bolnu agoniju
tiktok/printscreen/lianafoster

Lijana Foster (24) je sa porodicom bila na odmoru u Antaliji, međutim, nakon što je jednu noć prespavala sa uključenim klima uređajem, završila je u bolnici sa teškom upalom krajnika. Posle tri dan agonije, Lijana je počela polako da se oporavlja.

- Kada sam se probudila, nisam mogla da govorim, nisam mogla da jedem, grlo mi je bilo otečeno i vrtelo mi se u glavi. Imala sam visoku temperaturu, i bila sam ubeđena da ponovo imam kovid. Moja majka Linet je primetila bele tačkice na mojim krajnicima, i odmah me je odvela u bolnicu. Tamo su mi rekli da imam težak slučaj upale krajnika - ispričala je Lijana.

@lianafoster Can we make a comeback from this one? #aircon #holiday ♬ just a girl - autumnaudios

- Iako je klima uređaj bio podešen na najnižu brzinu, ja sam se ipak razbolela. Doktori su mi rekli da je klima skoro sigurno izazvala upalu kirajnika. Takođe, vrlo je verovatno da klima dugo nije čišćena, i vazduh sa česticama buđi je bio katastrofalan po mene. Nisam mogla oralno da uzimam antibiotike i tri dana sam dobijala injekcije i infuziju. Trpela sam velike bolove - objašnjava Lijana koja je ubeđena da se ništa ne bi dogodilo da nije uključivala klima uređaj, piše Daily Star.

- Apelujem na sve ljude da dobro razmisle da li će spavati sa uključenom klimom. Ako niste sigurni da se ti uređaji redovno održavaju, bolje nemojte da ih koristite. I ranije sam imala upalu krajnika, ali nikada ovakvu. Ukoliko bakterija ode niz grlo, može da dođe do srca i drugih organa - zaključila je Lijana Foster. 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)