Odrasli

UJEO ME PAUK I LICE MI SE IZDEFORMISALO: Zbog njegovog otrova odumiru tkiva, prekrivena je osipom i plikovima - JEZIVO

Džesika je doživela najgore iskustvo.

12.07.2024 16:38

UJEO ME PAUK I LICE MI SE IZDEFORMISALO: Zbog njegovog otrova odumiru tkiva, prekrivena je osipom i plikovima - JEZIVO
YouTube/Atlanta News First

Džesika Rogue je 44-godišnja majka iz Atlante, doživela je strašan ujed paukova u svom dvorištu. Naime, dok je čistila šupu u svom domu 1. jula, nju je ugrizao braon pauk. Kako je ispričala za AtlantaNewsFirst, pokušavala je da očisti paučinu kada je osetila paukove po svom telu. Manje od jednog dana nakon ujeda, hitno je prevezena u bolnicu sa potpuno otečenim licem, rukama i grlom. Iako se oporavlja, Džesika je i dalje prekrivena ožiljcima, osipom i ima flaster na oku od otrovnih ujeda, te je provela nekoliko dana u bolnici.

- Najviše me brine moje oko. Imam mnogo bolova. Ne znam šta će se desiti sa mojim okom - rekla je za lokalne medije.

Organizator GoFundMe kampanje, Morgan Underwood, istakao je da je do sada prikupljeno 2.360 dolara kako bi se pomoglo Džesiki u pokrivanju medicinskih troškova. Takođe je naglasio da će biti potrebno angažovati kontrolu štetočina kako bi se rešila infestacija paukova. Iako je otok na njenom licu značajno splasnuo, sada se pojavio svrbež i bolan osip. Njene ruke, vrat i grudi takođe su prekriveni svrbežom i bolnim osipom, dok su mesta ujeda napravila plikove, te se situacija pažljivo prati. Takođe je istaknuto da Džesika ima problema sa desnim okom, zbog čega će možda morati da poseti specijalistu uskoro.

Stephen Dalton / Avalon / Profimedia, Pixabay

Ženu je ujeo braon pauk

Isto je pojašnjeno da otok na njenoj usni potiče od "limfoma/tumora koji nije kancerogen, i komadića slomljenog zuba koji je ušao u njen gornji deo usne."

- Ovo potiče od nesreće koju je imala pre nekoliko godina, kada ju je udario kamion dok je vozila bicikl - navodi se.

Dodao je i da Džesika nema osiguranje koje pokriva uklanjanje limfoma jer se smatra kozmetičkom procedurom, piše Daily Mail.

Opasnost od braon paukova

Prema Centrima za kontrolu i prevenciju bolesti, braon paukovi obično se kriju u zaštićenim prostorima. Njihov otrov uzrokuje odumiranje tkiva, praveći velike lezije koje često zahtevaju medicinsku intervenciju. Stoga je važno obratiti pažnju na ovu vrstu paukova i preduzeti odgovarajuće mere predostrožnosti kako bi se izbegli njihovi ujedi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)