Odrasli

POVEĆANJE MUŠKOG PONOSA RADE I SRBI: Prof. dr Milošević otkriva razlog broj 1 zašto se pribegava operacijama (VIDEO)

Uvaženi stručnjak je detaljno opisao ovu proceduru i kakvi su rezultati.

23.06.2024 21:00

POVEĆANJE MUŠKOG PONOSA RADE I SRBI: Prof. dr Milošević otkriva razlog broj 1 zašto se pribegava operacijama (VIDEO)
shutterstock.com, Printscreen/youtube/srećna

Gde spadaju Srbi po velični polnog organa? Da li mali penis može da se poveća i koliko? Kako je za Srećnu republiku objasnio čuveni urolog i seksolog prof. dr sc. Aleksandar Milošević muškarci u našoj zemlji spadaju u evropski prosek i nemaju razloga za brigu kad je u pitanju veličina polnog organa.

- Od 14 do 15 cm u opuštenom stanju je veličina penisa 80 posto čovečanstva. A, ovi veći ne mogu da se hvale time, jer ženama veličina ne znači preterano već da funkcioniše. Veliki penisi često ne funkcionišu baš zato što su preveliki, pa krv ne može da ih ispuni - objasnio je prof. dr Milošević.

Kako povećati penis?

Prema rečima ovog stručnjaka, muškarci koji misle da imaju mali penis najčešće imaju psihološki problem. 

- Oni imaju strah od neuspeha i zbog toga imaju problem sa erekcijom, pa je to onda lečenje sa lekovima i psihologom. Pacijent se najčešće leči kombinovano - psihološko i sa medikamentima - rekao je on.

Kako je objasnio dr Milošević postoji hiruška intervencija kojom mali penis može da se poveća u dužinu i u obimu, a ove operacije se sporvode i u Srbiji.

- Povećanje može, ali minimalno. Vizuelno u opuštenom stanju penis može da dobije tri do četiri santimetra, a u erekciji do santimetar. Takođe, u obimu može da se dobije od 1 cm do 1,5 cm, a koriste se neki veštački materijali - rekao je on.

Dr Milošević je detaljno opisao kako izgleda ova procedura i naglasio da je muškarcima češsto bitno da im ponos izgleda vizuelno veće. I dok jedni povećavaju ima i onih koji smanjuju penis, a naš uvaženi stručnjak je objasnio i zašto. 

- Veliki penis je interesantan da se vidi ili za kratku vezu, ali za zajednički život to može da smeta ženi - kažao je prof. dr Milošević.

On je otkrio i koje probleme danas imaju mladi muškarci, zašto im je teško da dođu do orgazma i da sve više mladića zloupotrebljava "male, plave pilile" što može biti vrlo opasno ne samo po njihovo zdravlje već i po kompletan se*sualni život. 

Prof. dr Milošević je govorio i o ženskom intimnom zdravlju, a imao je i nekoliko praktičnih saveta za starije žene, posebno one koje su ušle u menopauzu, kako da zahvaljujući mastrubaciji održe svoju mladost i lepotu.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (0)