Odrasli

OVA LEPOTICA NEKAD JE IZGLEDALA POTPUNO DRUGAČIJE: Nije izlazila iz kuće, a danas je mnogi ne prepoznaju iako ne krije da i dalje ima probleme (FOTO+VIDEO)

Vitni Peper, koja je bila teška 135 kilograma, izgubila je polovinu svoje kilaže.

22.07.2023 10:00

OVA LEPOTICA NEKAD JE IZGLEDALA POTPUNO DRUGAČIJE: Nije izlazila iz kuće, a danas je mnogi ne prepoznaju iako ne krije da i dalje ima probleme (FOTO+VIDEO)
tiktok/printscreen

Vitni Peper, 32, iz Lafajeta u Luizijani , imala je oko 135 kilograma. U oktobru 2021. godine. Vitni se probudila i shvatila da joj je i široka odeća postala preuska. Prvo je izgubila oko 28 kilograma jedući hranu sa malo ugljenih hidrata, a nakon što je dokazala sebi da može da smrša otišla je na operaciju želuca iz zdravstvenih razloga.

Nakon što je nakon operacije prestala da jede, otkrila je novu vrstu zavisnosti, a to je kupovina. U roku od dva meseca potrošila je oko 2.000 evra na odeću. 

- Shvatila sam da sam zavisnik od šopinga. Kao što je neko zavisnik od opijata i alkohola, moja opsesija garderobom je postala moj ozbiljan problem - kaže Vitni.  

S obzirom da joj kilaža nije dozvoljavala da se oblači kako je želela sada je pravi momenat.

- Došlo je mojih pet minuta i ne kajem se bez obzira na sve. Na kraju krajeva sve sam sama zaradila i iako sam svesna da je to problem u budućnosti, nastaviću sebi da udovoljavam - dodala je Vitni.

Pre nego što je smršala, Vitni je nosila veličinu od 3XL, a sad nosi S ili XS i kaže da je njen izgled uticao na kvalitet njenog života. 

- Otvorila su mi se mnoga vrata. Postala sam samouverenija, otvorenija i konačno sam ono što sam nekad bila - rekla je Vitni.

Takođe je dodala je pored mode lepota njena ljubav, ali da je sve to padalo u senku zbog njene težine

- Imam prelepu kosu, oduvek sam volela šminku i sve vezano za lepotu, ali to je sve padalo u senku zbog moje težine. Znala sam da ću ako nastavim ovim putem ugroziti svoje zdravlje, a pošto sam majka imam razlog da živim - rekla je ponosna Vitni. 

Njena borba sa kilogramima je počela 2021.godine. Majka troje dece je započela sa dijetom koja uključuje veći unos proteina, a smanjenje ugljanih hidrata.

- Izgubila sam 28 kilograma za 6 meseci, a samo sam smanjila unos ugljenih hidrata, koje je uključivalo dosta proteina kao što je povrće i nemasni sir - rekla je Vitni. 

U aprilu 2022. Vitni je otišla na operaciju želuca - gastrektomiju, kako bi manje jela.  

- Uradila sam to zbog zdravlja, a nikada se nisam stidela svoje težine. Nakon toga sam izgubila još15 kilograma i počela da radim pet dana u nedelji - rekla je Vitni. 

Iako je Vitni zadovoljna gubitkom kilograma, kaže da je usput izgubila prijatelje.

Kada imate prijatelja koji ima problem sa težinom to je u redu, ali kada sam počela da slabim i vidno prošla kroz period transformacije došlo je do ljubomore - dodaje Vitni. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)