Odrasli

"RAKETA DO LETA" NOVI PROGRAM ZDRAVOG MRŠAVLJENJA: prof. dr IoannA Batsialou otkriva kako da se oslobodite viška kilograma do leta, ali i zadržite vitku liniju (VIDEO)

Prof. dr IoannA Batsialou specijalno za čitaoce Srećne Republike otrkiva kako da se za 40 dana na potpuno zdrav način oslobodite viška

03.05.2023 16:00

"RAKETA DO LETA" NOVI PROGRAM ZDRAVOG MRŠAVLJENJA: prof. dr IoannA Batsialou otkriva kako da se oslobodite viška kilograma do leta, ali i zadržite vitku liniju (VIDEO)
Youtube/dr Ioanna Batsialou, Shutterstock

Specijalistička lekarska ordinacija IOANNA REGEN, koja se nalazi u Rankeovoj 16 u Beogradu, nudi specijalan program mršavljenja pod imenom „Raketa do leta“. 

 

Mršavljenje na zdrav način

Kako je za Srećnu republiku objasnila vlasnica ove prestižne klinike prof. dr Ioanna Batsialou, specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije, sa užom subspecijalizacijom iz oblasti estetske, antejdžing medicine, mezoterapije, preventivne i regenerativne medicine u pitanju je potpuno individualan pristup.

- Pacijent kod nas dolazi sa urađenim analizama krvi na osnovu koji se pravi individualan program prilagođen potrebama svakog pacijenta posebno. Program se sastoji od 10 ciljanih tretmana koji uključuju mezoterapiju sa homeopatskim preparatima a koktele ja lično pripremam u zavisnosti od potreba samog pacijenta. U program je uključena i detoksikacija, limfna drenaža, masaža, anticelulit tretman, koristimo radio talase i šok vejv (eng. Shock Wave) uz specijalan program ishrane koji se pravi individualno za svakog pacijenta – rekla je ona.

Program traje 40 dana, tretmani se rade dva puta nedeljno, a moguće je na potpuno zdrav način smršati 10 kilograma koji se više ne vraćaju. Prema rečima naše sagovornice organizam se regeneriše spolja i iznutra. 

Nakon tretmana dr Ioanna preporučuje da se narednih godinu dana jednom mesečno dolazi na kontrolu i tretman kako bi se uz zdrav način ishrane zadržali postignuti rezultati i vitak stas.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)