Odrasli

DA LI POSTOJI ŽIVOT POSLE SMRTI? Evo šta je videla jedna žena nakon što je 40 minuta bila klinički mrtva

Ispovest Kristi Bortoft o svemu što je proživela potpuno će vas ostaviti bez teksta i promeniti životna razmišljanja.

01.12.2022 19:04

DA LI POSTOJI ŽIVOT POSLE SMRTI? Evo šta je videla jedna žena nakon što je 40 minuta bila klinički mrtva
FOTO: Instagram/kirstybortoft, Pixabay

 Kirsti Bortoft iz Severnog Jorkšira pronašao je njen suprug kako bez svesti leži u dnevnoj sobi, nakon što su odlučli da bez dece provedu vikend. Ona je u svojoj potresnoj ispovesti ispričala kako je gotovo 40 minuta bila bez svesti dok su lekari pokušavali očajnički da je vrate u život. Ispričala je kako joj je partner rekao da je ležala otvorenih očiju u dnevnoj sobi potpuno beživotna, sa nekim čudnim heksagonalnim šarama(poput slagalice) po koži na telu. 

Pixabay.com

Doktori su joj davali minimalne šanse da preživi

 

Nakon što su je odvezli u bolnicu jer je prestala da diše, lekari su rekli da postoji samo šest odsto šansi da preživi. Pošto je sadašnja učiteljica meditacije i trener anksioznosti, tada imala srčani zastoj, lekari su morali da je stave u indukovanu komu dok je porodici rečeno da očekuju najgore. 

Međutim, kako se čuda dešavaju i za Kirstinu porodicu bile su divne vesti saznanje da je vraćena u život. Kako je ona navela dogodilo se nešto "magično" što ju je osvestilo.

Ipak, pre nego što se to desilo, njen suprug je proživeo pravu agoniju. Kristi je ispričala kako je uplašeni suprug nju spustio na pod pokušavajući da je spasi dok je čekao hitnu pomoć.

 

@kirstybortoft I DIED & THIS IS WHY I DO NOT WORRY ANYMORE The things I learnt from dying and coming back with….. 1. Gratitude must be practised daily 2. You're divinely protected 3. You are here to wake up, grow and refine your vibration 4. The real school is the school of life and love is the only healer 5. Your incredibly important 6. You will experience challenges but without the dark, you would not know what the light is 7. You are here to experience a spectrum of emotions you are not here to hold on to them, beat yourself up or suffer. #idied #neardeathexperences #worrying #gratitude #vibrational #mentalhealthtiktoks ♬ unholy sped up - xxtristanxo

 

- Spustio me je na pod i započeo reanimaciju dok je razgovarao sa hitnom službom. Uključena sam na razne mašine i defibrilatore kako bi izazvali šok na moj slab otkucaj srca. Ipak, nakon stabilizacije ponovilo se isto, srce je kucalo brzo a onda je stalo - kaže Kirsti.

Lekari su gotovo izgubili nadu, a njenom suprugu je rečeno da se pripremi da to neće uspeti. Kirsti je ispričala da niko nije znao sem porodice i par bliskih prijatelja da je ona u bolnici, dok je njena prijateljicu vidovnjak stupila u kontakt sa njenom sestrom pitajući šta se dešava. 

 

 

- Moja sestra je rekla da sam u bolnici da se borim za život i bila sam tamo više od dva sata. Moje telo se lomilo i nisam znala da mogu da se vratim, ali ona je bila stroga i rekla mi da se vratim - ističe Kirsti.

Kirsti ističe kako je njen suprug stupio u kontakt sa grupama za meditaciju, čiji je član bila od 2015. godine kada je živela u Španiji, te smatra da su oni pokrenuli "talas isceljenja". Svi su se molili za nju, te meditirali i činili sve da se vrati među žive.

Sledećeg jutra su lekari odlučili da je probude iz indukovane kome, nakon čega je ponovo počela da samostalno diše, a zatim se preplašena rasplakala. Nekoliko dana nakon ovog slučaja, par je shvatio da su neki drugi faktori pomogli da ona preživi. Njen suprug je trebalo da pomogne klijentu u poslu, ali kada je tamo došao rečeno mu je da nije potreban, te da će neko drugi pomoći i zbog toga je ona tu sa razlogom, jer se on našao u pravo vreme tu pored nje da bi je spasio.

 

 

- Shvatila sam da ne umirem, samo telo ide dalje i moja misija nije ovde završena. Bez mraka ne znate šta je svetlost i tu smo da se probudimo i rastemo. - govorila je Kristi o situaciji kroz koju je prošla.

Kirsti kaže da je svaki dan meditirala i zamišljala zlatnu svetlost kako teče kroz ćelije njenog tela. To je bilo iskustvo blizu smrti ali je sada u formi i zdrava. Desetog dana su joj pluća bila potpuno izlečena i nije bilo nikakvih tragova bolesti, piše britanski San, a Kirsti sada deli svoju priču i pomaže ljudima koji se bore sa anksioznošću.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)