Ispovesti

DOK SU DECA U ŠKOLI, ONA SE SNIMA ZA SAJT ZA ODRASLE: Šokantna ispovest majke o radu u erotskoj industriji, kažu joj da je se porodica gadi! (VIDEO)

Jedna majka iz Velike Britanije napustila je posao u administraciji kako bi zarađivala putem sajta za odrasle.

30.11.2022 22:02

DOK SU DECA U ŠKOLI, ONA SE SNIMA ZA SAJT ZA ODRASLE: Šokantna ispovest majke o radu u erotskoj industriji, kažu joj da je se porodica gadi! (VIDEO)
instagram.com/Tia

Jedna majka iz Velike Britanije, koja se predstavlja kao Kira-Tia, napustila je posao administrativne radnice i otvorila nalog na platformi za odrasle Only Fans. Kako objašnjava, dok su joj deca u školu, ona prodaje svoj erotski sadržaj na ovom sajtu i od toga zarađuje novac.

Kada je počela pandemija koronavirusa Kira je našla način kako da dodatno zaradi. Tada je i počela sa objavljivanjem golišavih fotografija i snimaka na pomenutom sajtu. Sada govori o tome kako balansira između majčinstva i svog novog posla.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tia (@official_ktia2)

 

- Objavljivanje fotografija i snimaka mi oduzima dosta energije i vremena. Definitivno nije tako lako zaraditi novac kao što ljudi misle. To je zapravo kao i svaki posao, što više u njega ulažete, više ćete i dobiti - objašnjava ova dvadesetpetogodišnja majka za Dejli Star.

Ona objašnjava i kako je za njen novi posao ključno samopouzdanje.

- Morate da imate samopouzdanje i da naučite kako da kritike ne primate k srcu, već da ih ignorišete. Ukoliko budete reagovali na osude, nećete dugo izdržati. Svaki moj dan počinje uobičajeno. Ujutru sam samo majka svojoj deci i činim sve oko njihovog spremanja za školu. Kada odu na nastavu radim svoj posao na sajtu - objašnjava ova netipična majka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tia (@official_ktia2)

 

Ipak, kada su joj deca kod kuće, tada mora drugačije organizovati svoje vreme za rad na OnlyFans platformi.

Kada su deca slobodna, većinu vremena provodim sa njima. Ipak, u toku dana odvojim dva, tri sata za snimanje. Tada se oni igraju sa ocem, a ja mogu da obavljam svoj posao - kaže ona.

Tijin put ka modelu na sajtu za odrasle nije bio tipičan. Sve je počelo kada se snimala kamerom kako bi vratila narušeno samopouzdanje nakon dva porođaja. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tia (@official_ktia2)

 

- Nisam počela odmah sa OnlyFans, prvo sam napravila profil na Reditu i to samo zbog podizanja samopouzdanja. Kada sam dobila decu, nisam bila zadovoljna svojim telom, prijala mi je pažnja drugih. Sve više njih me je pitalo da li imam profil na OnlyFans i tako sam i sama došla na ideju da krenem tim putem. Shvatila sam da ljude zapravo privlači moje telo i da sam i dalje seksepilna. To je sjajno uticalo na mene, sada se više ne stidim da obučem haljinu ili usku suknju kada izlazim iz kuće - otkrila je Tija.

Uprkos tome što je njeno samopouzdanje sada poraslo, ali i saldo na bankovnom računu, ne smanjuje se broj onih koji je osuđuju zbog posla kojim se bavi. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tia (@official_ktia2)

 

- Bilo je onih koji su mi govorili da nisam lepa i da im nije jasno kako neko plaća da vidi moje golo telo. Kažu mi i da sam užasna majka i da ne razumeju kako ću svojoj deci objasniti čime se bavim. Bilo je i onih koji su mi pisali da će me se deca gaditi. U početku mi je zaista bilo teško da čitam takve komentare i dosta je uticalo na mene, međutim, kako vreme prolazi naučila sam da ih potpuno ignorišem - objašnjava ova mlada majka koja smatra da je osuđuju jer oni koji nemaju hrabrosti da rade isto što i ona. 

Kira kaže kako je od rada na sajtu za odrasle sebi omogućila bolji život. Kupila je veću kuću, nova kola i stvari za svoju decu. 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)