Brak i veze

AKO NALAKIRATE NOKTE CRVENIM LAKOM, UDVARAČI ĆE VAS SALETATI: Tiktokerka otkrila tajnu o kojoj svi govore, ima veze s majkama naših partnera! (VIDEO)

Iako mnoge devojke veruju da je crvena boja laka rezervisana za nešto ozbiljnije dame, Tiktokerka po imenu "devojka, gradski šef", tvrdi da upravo u tome "čuči" tajna njegove privlačnosti za momke.

01.11.2022 11:30

AKO NALAKIRATE NOKTE CRVENIM LAKOM, UDVARAČI ĆE VAS SALETATI: Tiktokerka otkrila tajnu o kojoj svi govore, ima veze s majkama naših partnera! (VIDEO)
shutterstock.com

Muškarci imaju razne fetiše, neki su manje, a neki više razumljivi. Jedan od učestalijih koji budi libido velikom broju muškaraca jeste i to kada žena ima crveni lak na noktima. 

Ta muška želja godinama je bila prava enigma svim damama. Navikle smo već na to da ni ne primete kada promenimo frizuru ili boju kose, a kako im onda uvek pažnju privuče kada nokte nalakiramo crvenom bojom? Jedna Tiktokerka, koja se potpisuje kao "devojka, gradski šef", dala je veoma zanimljivo objašnjenje na tu temu koje je podelila s pratiocima. Video je za kratko vreme stekao veliku popularnost na društvenim mrežama, te svi raspredaju o istinitosti njene teorije.

Pixabay.com

Crveni lak za nokte je nepogrešiv izbor i za ruke i za noge

- Znam da momke privlače nokti sa crvenim lakom i reći ću vam zbog čega. Naime, to otkriće sam nazvala "teorija crvenih noktiju". Evo o čemu se radi. Svaki put kada nokte nalakiram crvenom bojom, neki muškarac to prokomentariše, bilo da je uživo ili na društvenim mrežama. Na primer, ako objavim fotografiju, ma šta god da imam na sebi ili o čemu god da se radi, komentari o tome kako su mi lepi nokti ne izostaju. To me je začudilo jer sam oduvek mislila da je ta nijansa karakteristična za starije žene. Kada sam odrastala, tokom mog detinjstva uvek je mama bila ta koja je imala crvene nokte, kao i žene njenih godina - počinje svoju teoriju Tiktokerka.

Ubrzo je poentirala zanimljivim zaključkom.

- Momke onda zapravo privlače crveni nokti jer ih podsećaju na njihove mame i bake kada su odrastali, a one su brinule o njima. To znači da mamini sinovi oduvek to imaju u sebi, a kasnije im se to odražava kroz druge sfere u životu. Ukoliko želite da privučete muškarca u svoj život, obavezno nalakirajte nokte crvenom nijansom jer ćete zaista dobiti brojne udvarače bez imalo truda - zaključila je ona.

Na njen video nadovezala se Tiktokerka Melisa koja tvrdi da teorija zaista deluje. Ona je te tvrdnje opravdala činjenicom da je pozvana na čak pet sastanaka u poslednjih nekoliko dana otkad ima ovu privlačnu boju laka na noktima. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)