Ispovesti

UČITELJICA KOJA ODUZIMA DAH DALA OTKAZ DA BI BRINULA O BOGATOM DEČKU: Radi za njega najneverovatnije stvari, a on on od nje traži samo jedno! (FOTO)

Samer Hokins je radila slabo plaćen posao u trenutku kada je na sajtu za upoznavanje srela Bigsa Marvina Krisa (27), poznatu rijaliti zvezdu.

29.11.2022 18:01

UČITELJICA KOJA ODUZIMA DAH DALA OTKAZ DA BI BRINULA O BOGATOM DEČKU: Radi za njega najneverovatnije stvari, a on on od nje traži samo jedno! (FOTO)
instagram-sumerica

Samer Hokins (28) je živela u Bristolu kada je upoznala svog sadašnjeg dečka Bigsa Marvina Krisa (27), a od tog dana njen život se promenio iz korena. Samer je atraktivna plavuša koja je radila u osnovnoj školi kao učiteljica i jedva finansijski sastavljala kraj sa krajem, a onda je putem sajta za upoznavanje našla uspešnog biznismena koji se bavi nekretninama. On je ujedno i rijaliti zvezda koja je pre prvog izlaska "na slepo" sa Samer poslao druga da proveri je li je ona zaista lepa kao što se predstavlja i "da li je vredna truda". Ispostavilo se da jeste.

Bigs je posle 5 meseci veze predložio Hokinsovoj da se preseli kod njega u luksuzni stan na periferiji grada, što je ona oberučke prihvatila.

- Rekao mi je da će se finansijski brinuti o meni i da ne moram više uopšte da radim i tako je i bilo. Dala sam otkaz na poslu gde sam radila kao učiteljica i preselila se kod njega. Čim ustanemo ujutru ugrejem mu kupatilo i tuš-kabinu, kako bi mu bilo toplo kad uđe unutra. Onda mu spremam doručak po izboru. Bilo da hoće piletinu ili sendvič sa jajima, uvek spremam šta želi u tom trenutku. Pošto ode na posao bavim se sređivanjem doma, svakodnevno čistim. Čujemo se i dogovaramo da li ćemo izaći na ručak ili šta želi da mu spremim kad dođe kući. Svake večeri idemo u bioskop, izlazak ili ostajemo kod kuće - ispričala je ona, a preneo Dejli mejl.

Mama te nekadašnje učiteljice ne slaže se s ćerkinom odlukom da napusti posao.

- Mama mi je rekla da se ponašam prema dečku kao da mi je sin, i da se preterano brinem o domu, a zauzvrat ne radim posao za koji sam se školovala. Prema njenim rečima, izgledam kao prosečna domaćica iz pedesetih godina. Ipak, smatram da žene tada nisu imale preterano izbora, dok je moj svesni izbor da ne radim za mizernu platu i da uvek budem tu za svog dečka - objasnila je Hokinsonova.

Samer je detaljno objasnila i raspored njihovih finansija.

- Sve račune plaća moj dečko, a ja kod njega živim kao gost. Sve namirnice, hipoteku i svi mogući računi su na njegovo ime, tako da ja nemam nikakvih troškova. Sve izlaske on finansira, moje je jedino da budem lepa. Ostavlja mi novac za frizera, šminkera, solarijum ili nokte i trepavice ili za garderobu. Nikada mu ne tražim više novca nego što mi da pošto nisam nezahvalna. On mi pak često kupuje cveće i igračke, a kad baš hoće da me iznenadi i neku markiranu tašnu i cipele. To su pokloni i nikada mu nisam tražila ni dinar da ne ispadne da ga iskorišćavam - objašnjava Hokinsonova, koja od početka veze smatra da je to najbolja stvar koja joj se desila u životu. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)