Ispovesti

FILIPINKA ZBOG VRANJANCA OSTAVILA SVE I DOŠLA NA JUG SRBIJE: Srbi mnogo jedu i piju, ali su me fenomenalno prihvatili, neverovatna ljubavna priča obišla svet! (FOTO)

Goran Stojanović je tokom poslovne posete Kataru osetio leptiriće u stomaku čim je ugledao atraktivnu Ešli, pa je rešio da ništa ne prepusti slučaju.

31.10.2022 10:01

FILIPINKA ZBOG VRANJANCA OSTAVILA SVE I DOŠLA NA JUG SRBIJE: Srbi mnogo jedu i piju, ali su me fenomenalno prihvatili, neverovatna ljubavna priča obišla svet! (FOTO)
printscreen/facebook/Esli Ash Stojanovic

Filipinka Ešli (35) nije ni sanjala da će se udati za Srbina iz Vranja i otići sa Filipina da živi u taj maleni grad na jugu Srbije. Ona je Gorana Stojanovića (33) upoznala tokom njegove poslovne posete Kataru, gde je radio na izradi reklamnih panela za Svetsko prvenstvo u fudbalu. Njih dvoje upoznali su se u većem društvu, ali je Goran priznao da je uložio dodatan trud kako bi došao do nje.

Poznantsvo je krenulo zvanično putem društevnih mreža. Ešli je, inače, profesionalna maserka i živela je na Filipinima, gde je i sada njena porodica - majka, 3 brata i 3 sestre. 

- Bukvalno se desila ljubav na prvi pogled i stvarno sam osetio leptiriće u stomaku. Zaljubili smo se i nisam imao dilemu da je ona žena mog života - priča Goran, a prenosi Newslite21.com.

Ešli je muslimanka koja postepeno uči srpski jezik, a presrećna je i zahvalna što su svi posebno pažljivi prema njoj.

- Ne smetaju mi ni različita kultura, ni to što smo različite vere, najvažnije mi je da budem sa Goranom. Svi su me lepo prihvatili, a meni je sve novo i interesantno. Kada je reč o prvim utiscima, rekla bih da Srbi mnogo jedu, piju i nerviraju se za svaku sitnicu - priča Ešli za medije.

Ljubav je planula na prvi pogled, tako da je telefonom Goran saopštio roditeljima u Vranju da kući dovodi devojku koju ima nameru da ženi. On im je kratko saopštio da je siguran da je našao ženu svog života, da je Filipinka koja ne zna ni reč srpskog jezika i muslimanka. Porodica je osnova svega, pa je tako Goran imao sreće da u startu naiđe na razumevanje kod svojih.

- Sine, ako je ona dobra tebi, biće dobra i nama - odgovorila mu je majka.

Ešli i Goran su se tako pre 3 i po meseca i zvanično venčali u Vranju, a ovaj grad izabrali su i kao glavnu lokaciju za dalji život i osnivanje porodice. Iako je Goran pravoslavac, a Ešli muslimanka, oni navode da je najbitnije da se njih dvoje vole i da će slaviti sve - i pravoslavne i muslimanske praznike. 

- Muslimanka sam, pa Goranova majka i on uvek pripremaju posebnu hranu za mene kada ručaju svinjetinu. Tako je bilo i na okupljanju kod njegovih prijatelja i to me zaista obavezuje da i ja poštujem pravoslavlje - kaže vranjanska snaja.

Goranu je bilo posebno interesantno kada je njegova filipinska nevesta videla sneg po prvi put.

- Ona je najpre bila šokirana, a potom je skakala od sreće kao dete. I stalno je bila prehlađena jer pre toga za nju hladna zima nije postojala - ističe Goran, a vreme će pokazati da li će njihova ljubav proći i test vremena.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)