Ispovesti

PUSTIO SAM BRATA BLIZANCA DA PRIĐE MOJOJ ŽENI S LEĐA, A EVO ŠTA JE USLEDILO! Njena reakcija je neverovatna, sve je snimljeno! (VIDEO)

Jedan muškarac je sproveo veoma neobičan eksperiment koji je većinu korisnika TikToka zabavio, ali mnoge i neprijatno iznenadio.

29.11.2022 13:05

PUSTIO SAM BRATA BLIZANCA DA PRIĐE MOJOJ ŽENI S LEĐA, A EVO ŠTA JE USLEDILO! Njena reakcija je neverovatna, sve je snimljeno! (VIDEO)
printscreen/Tiktok/vinicius_makaylen

Jedan muškarac hteo je da okuša svoju sreću i proveri koliko je vremena potrebno njegovoj supruzi da shvati da u njenoj blizini nije njen muž, već njegov brat. Podrazumeva se, nadao se najboljem ishodu eksperimenta i tome da će atraktivna dama odreagovati čim joj se dever približi, a evo šta se zapravo dogodilo. 

Idejni tvorac eksperimenta odlučio je da dozvoli svom bratu blizancu da zagrli njegovu suprugu s leđa dok ga ona ne vidi i sprovede istraživanje koliko dobro njegova supruga prepoznaje dodir svog muža. Sve se odigralo dok je žena, ni ne sanjajući šta joj se sprema, prala sudove pored sudopere u kuhinji. Baš u tom trenutku se njen suprug iskrao iz kuće pokušavajući da usnimi ključni trenutak, dok je njegov blizanac prišao lagano svojoj snajki i obgrlio je s leđa. Isprva, žena je mislila da joj je prišao muž, pa je zagrljaj dočekala srećno i zadovoljno, dok nije krenuo drugi korak u eksperimentu. 

Dever je, naime, počeo nežno da masira ramena supruzi svog brata, a onda se ona zbunjeno okrenula osetivši nepoznati dodir, očigledno shvativši da to nije njen muž. Počela je da se smeje videvši da je u pitanju zamka.

- O, moj Bože -  čuje se u objavi dok se ona okreće ka deveru i smeje, a on je pridržava želeći da potvrdi da je po sredi šala.

Pratioci para koji je veoma popularan na TikToku odmah komentarisali kako treba bii pažljiv sa takvim stvarima i da se nikako ne treba opuštati.

- To je veoma opasna igra -

- Vidim svetlu budućnost -

- Srećan sam što nemam blizanca -

- Ovo je igra koju ne treba igrati -

- Deluje mi kao da nije prvi put to uradio - komentarisali su pratioci bračnog para. 

Iako je većina u tome videla dobru šalu, mnogi korisnici mreže su bili šokirani i iznenađeni hrabrošću čoveka da sprovede takav eksperiment. Neki su čak otišli i predaleko i sugerisali mu da ne isključuje mogućnost da će ona zaista jednog dana poželeti da utvrdi razliku među njima.

Ipak, bilo je i onih koji su u snimku videli bezazlenu i čistu ljubav devera, kao i šalu koja je izazvala simpatične reakcije kod oboje. 

- Tako to počinje - zaključio je jedan korisnik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)