Odrasli

BEZ OPERACIJE ŽELUCA SMRŠALA 30 KILOGRAMA ZA 6 MESECI! Transformacija ove devojke je neverovatna, a evo šta je njena tajna!

Do željene figure svako može doći ako je disciplinovan poput jedne devojke koja je svoj "recept" za vitku liniju podelila na TikToku.

06.10.2022 13:01

BEZ OPERACIJE ŽELUCA SMRŠALA 30 KILOGRAMA ZA 6 MESECI! Transformacija ove devojke je neverovatna, a evo šta je njena tajna!
Printscreen/TikTok/rooxy.official

Višak kilograma nije problem koji se obavezno rešava samo drastičnim promenama načina života, velikim odricanjima ili pak ozbiljnim operativnim intervencijama, poput smanjivanja želuca, tvrdi jedna devojka sa TikToka. Ona je sa svojim pratiocima podelila na koji način je uspela da izgubi 30 kilograma za samo šest meseci, otkrivši da joj je to pošlo za rukom samo tako što se pridržavala nekoliko važnih koraka i bila disciplinovana.

Kako je istakla, ono čega se ona pridržavala svako može da primeni u praksi jer ne zahteva velika odricanja i ulaganja. Od 87 kilograma devojka je došla na neverovatnih 56 i izgleda neprepoznatljivo. 

Prva stvar koju je istakla jeste da je u ishranu uvela veliku količinu proteina. Pored toga, ona dnevno popije dva litra vode ili nezaslađeni čaj. Trudi se da ne unosi više kalorija od onoga što troši, već da bude obrnuto, ali i da bude u deficitu sa njima. Naravno, podrazumeva se da je u svom procesu transformacije uvela i svakodnevno vežbanje, a odlučila se za 30 minuta svakodnevnog plesa.

Mnogi su se nakon što su odgledali ovaj njen video zapitali šta je sa slatkišima?

Ona je navela da, koliko god delovalo neverovatno, i njih ima na svom meniju, ali su po sredi zdrave poslastice. Otkrila je da se trudi da one u sebi nemaju rafinisani šećer, kao i da se uglavnom sastoje od galeta koje priprema po specijalnom receptu. Na njih stavlja jagode i topljenu crnu čokoladu. 

Mnogi njeni pratioci pitali su ovu Tiktokerku kako je rešila problem s viškom kože nakon skidanja kilograma, a ona je odgovorila da je sve to regulisala kućnim treninzima, te da se koža vratila u prvobitno stanje.

Na česta pitanja ona strpljivo odgovara svakodnevno i savetuje pratioce čega da se pridržavaju ako su na putu da izgube višak kilograma. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)