Zanimljivosti

Evo šta radi MONIKA IZ "PRIJATELJA" umesto odlaska na estetske operacije ! (VIDEO)

Glumica Kortni Koks više ne ide na plastične intervencije, ali uči da vozi čamac, kao i auto levom stranom puta uz pomoć svog "vrućeg" partnera Džonija Mekdejda!

05.09.2022 19:30

Evo šta radi MONIKA IZ "PRIJATELJA" umesto odlaska na estetske operacije ! (VIDEO)
Ap photo / Richard Shotwell

Glumica Kortni Koks (58), poznatija kao Monika Geler iz serije "Prijatelji", obeležila je mladost mnogih zbog popularnog serijala. Prestala je da ide na nepotrebne estetske operacije, a novu strast je pronašla u učenju vožnje automobila levom stranom puta, kao i u vožnji čamca.

- Učim da vozim u Irskoj na levoj strani puta i da upravljam čamcem. Nisam dobra ni u jednom, ali uopšte nisam zabrinuta zbog toga, moj intsruktor je seksi! -

Kortnin dugogodišnji partner, muzičar Snov Patrol Džoni Mekdejd (46) je upravo iz Severne Irske pa nimalo nije čudno što baš tamo Kortni uči da vozi. Ona je postavila video na Instagramu gde se vidi kako uči da upravlja i čamcem.

 

 

Glumica je tokom odmora na italijanskoj obali samouvereno vozila čamac, dok u jednom trenutku on nije ušao u veću brzinu, što ju je na tren učinilo nesigurnom. 

- U redu, uspori - čuje se kako u trenutnoj panici govori.

Kortni je mnoge zadivila telom koje je u odličnoj formi, na čemu bi joj pozavidele mnoge mlađe koleginice. Ona je ovde u minijaturnom crnom bikiniju koji je obrubljen belom bojom, ima velike naočare za sunce, a dugu crnu kosu je vezala u pletenicu. Mnogima je čak na trenutak zaličila na koleginicu Demi Mur, koja takođe savršeno izgleda, a svega je godinu dana starija od Kortni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

 

Koksova je na snimku objavila i serijal njenih i Džonijevih fotografija na kojima su zagrljeni. Par se po svemu sudeći odlično proveo na Amalfi obali, a glumica je zasluge za nova isukstva pripisala svom partneru Mekdejdu koji je po njenim rečima zaslužan za sve pošto je “tako seksi.

Njih dvoje su zajedno već skoro celu deceniju, tačnije od 2013. godine. Naredne 2014. godine su najavili i veridbu, ali su tokom kasnijih godina saopštili da se i dalje vole kao prvog dana, ali da više ne planiraju venčanje.

 

 

Kortni je u jednom trenutku kada je shvatila da stari, počela da spas za večni gral mladosti traži u brojnim estetskim operacijama. Veliki broj njih je osudio ovakav njen potez, čime je popularna Monika povukla “ručnu”.

- Osećam se mladom. Imam mnogo prijatelja koji su u 30. i ne razmišljam previše o tome. Za mene, mi smo istih godina, dok zapravo ne pogledam malo bolje. Uskoro ću proslaviti 60. rođendan! O moj Bože, teško je čak i čuti ili reći to. Ne mogu da verujem! Nema ničega lošeg u tome što ću imati 60 godina, samo ne mogu da poverujem! Vreme leti tako brzo - rekla je ona početkom godine za Sunday Times.

 

 

Koksova je dodala i da je odustala od zahtevnih tretmana, ali da će i dalje isprobavati razne preparate koji joj mogu pomoći da izgleda mlađe. Izgleda da ju je učenje vožnje automobila na levoj strani, kao i čamca podmladilo više nego što su nekadašnje operacije to uspevale.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Pera Detlic

05.09.2022 19:53

Jos da ukloni bore oko ociju bila bi po mom ukusu moja zena je to uradila na nano klinici za male pare.