Zanimljivosti

BEZOBRAZNO ZGODNI: Slavna pevačica se verila sa bivšim ragbistom! (FOTO + VIDEO)

Nikol Šerzinger se verila na Mikonosu, a njen izabranik je san svake žene!

21.07.2022 18:00

BEZOBRAZNO ZGODNI: Slavna pevačica se verila sa bivšim ragbistom! (FOTO + VIDEO)
Foto: Tanjug/AP

Iako je poznata kao jedna od najlepših i najzgodnijih žena na svetu, pevačica Nikol Šerzinger do sada nije imala sreće u ljubavi. Ova 44-godišnja Amerikanka je 8 godina bila u burnoj vezi sa vozačem Formule 1, ser Luisom Hamiltonom, a nakon njega je ljubila i tenisera Grigora Dimitrova. Ipak, sreću pored ove dvojice sportista nije pronašla, ali ne kaže se bez razloga treća sreća. Zanosna crnka je već dve godine u vezi sa bivšim ragbistom, Škotom Tomom Evansom (37), a portal Srećna Republika vam otkirva kako je došlo do čina prosidbe.

Naime, iako ni Nikol ni Tom još nisu zvanično potvrdili vesti o verdibi, njihovi prijatelji su ih preduhitrili i medijima ispričali da je bivši sportista pevačicu zaprosio tokom romantičnog odmora na Mikonosu, tokom kojeg je pevačica proslavila i svoj rođendan. Par često objavljuje zajedničke fotografije, ali nijedna od njih još nije pokazala verenički prsten. Ipak, njih dvoje trenutno odmaraju na Santoriniju i ne kriju sreću i zadovoljstvo, te svi tvrde da će i vesti ubrzo uslediti.

Ovaj zgodni par se upoznao na veoma zanimljiv način, a može se reći da je u Tomovom slučaju to bila ljubav na prvi pogled. Naime, Tom i njegov bend su se 2019. godine pojavili u u takmičenju X Faktor za poznate, u kojem je jedna od članica žirija bila baš Nikol. Ona mu se na prvi pogled svidela, ali je smatrao da bi zbog emisije bilo neprofesionalno da joj se udvara.

Kako bi je i lično upoznao, zajedno sa članovima svog benda je pokucao na vrata njene kabine tokom snimanja, kako bi joj se zahvalio što ih nije izbacila iz takmičenja. Odmah su svenule varnice, ali je Tom bio rezervisan, mislio je da ona zaslužuje boljeg. Potražio je savet od svoje bake, koja mu je rekla da ne može ništa da dobije ako ne zatraži.

Nije hteo da joj šalje poruku, jer je mislio da je to isuviše obično, odlučio je da je uživo pita da izađu i od tog prvog susreta se rodila magija među njima. Mora se priznati da zgodni sportista i atraktivna bivša članica benda “Pusiket Dols” izgledaju sjajno zajedno, pa se mnogi pitaju kako će im tek deca biti lepa.

Par se oglasio i povodom ovoga, te je Tom priznao da želi decu sa Nikol, i da čak i uzima suplemente kako bi poradio na plodnosti, piše portal Dejli Mejl. Pevačica je takođe potvrdila da želi decu, ali da samo čeka pravi trenutak da zasnuje porodicu. A sada je našla, kako sama kaže, čoveka svojih snova, ali i osobu sa kojom će podeliti ove životne radosti.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)