Zanimljivosti

PRE 32 godine je bila ZGODNA ŽENA, a evo kako danas izgleda

Čuvena glumica na crvenom tepihu blista u glamuroznim toaletama dok je van kamera potpuno opuštena. U to su se uverili i Beograđani tokom njenog boravka u našem gradu pre 5 godina

14.06.2022 19:00

PRE 32 godine je bila ZGODNA ŽENA, a evo kako danas izgleda
Printscreen Promo "Pretty Woman"/Yotube

Sa očaravajućim osmehom Džulija Roberts (54) je osvojila svet pre 32 godine u filmu „Zgodna žena“. Ovaj film je postigao ogromnu popularnost i postao jedan od najgledanijih romantičnih komedija svih vremena.

Bio je to početak jedne od najtraženijih i najplaćenijih glumica na svetu koja i danas suvereno vlada Holivudom. Osvojila je Oskara pre 22 godine za naslovnu ulogu u filmu „Erin Broković“ kao 3 Zlatna globusa.

Opuštena van kamera

Ljubimica Amerike na crvenom tepihu pojavljuje se u raskošnim toaletama koje oduzimaju dah, dok se privatno oblači mnogo ležernije, a opet sa istančanim ukusom.

Nedavno je snimljena na Long Ajlandu gde snima film „Ostavi svet iza sebe“ u kome joj je partner Itan Hok. Džuliju su papraci uhvatili nasmejanu i dobro raspoloženu na plažu u pauzi snimanja filma. Nosila je sjajnu letnju kombinaciju kratak teksas šorc, zelenu majicu na široke bretele preko koga je imala oversajz plavu košulju, a na licu tamne avijatičarske naočari.

Iako je jedna od najpopularnijih glumica današnjice van kamera živi povučeno sa suprugom kamermanom Danijelom Moderom. Upoznali su se 2001. na snimanju filma „Meksikanac“ gde joj je partner bio Bred Pit. Za Danijela se udala 4. juna 2002. godine. Imaju troje dece blizance ćerku Hejzel i sina Fineja (18) kao i 3 godine mlađeg Henrija.

Dolazak u Beograd

Koliko je Džulija van kamera potpuno opuštena uverili su se i Beograđani tokom njenog boravka u našoj prestonici krajem jula 2017. U Srbiju je stigla sa decom i dok je njen suprug Danijel snimao film ona je s decom opušteno šetala Knez Mihailovom ulicom. Prepoznala je prodavačica u jednoj parfimeriji koja je bila šokirana kad je shvatila da je uslužila „zgodnu ženu“ i glavom i bradom.

Ubrzo su za to saznali predstavnici sedme sile i počeli da je prate u stopu, ali to njoj nije smetalo da uživa u našoj prestonici. Ostalo je upamćeno i kako je izdašno častila konobare i kuvara u jednom beogradskom restoranu i kako se rado s njima fotografisala za uspomenu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)