Zanimljivosti

BRITANIJA U SUZAMA ZBOG KEJT! Svet zanemeo zbog nove fotografije voljene princeze! (FOTO)

Ostrvljani, koji su zabriniti za stanje voljene princeze, nisu mogli da sakriju tugu kada su videli scenu s najnovijeg događaja u Vindzoru.

02.10.2024 19:42

BRITANIJA U SUZAMA ZBOG KEJT! Svet zanemeo zbog nove fotografije voljene princeze! (FOTO)
i-Images / Eyevine / Profimedia

Kejt Midlton (42) pojavila se u Vindzoru posle dugo vremena gde je primila Liz Robojn (16) tinejdžerku koja boluje od retkog i agresivnog raka. Ova devojka iz Jokšira je fotograf amater i pokušava da podigne svest građana o kanceru tako što se slika sa obolelima. Za nju ja saznao princ Vilijam i pozvao je u dvorac.

Kad je ugledala bolesnu devojku, koja je zbog hemoterapije ostala bez kose, Kejt je čvrsto zagrlila. Zbog ove fotografije je Britanija u suzama, ali i ostatak sveta zato što se i sama voljena princeza od Velsa bori sa rakom. Fotografiju je napravio princ Vilijam i postavio na društvene mreže.

Privatan poziv

Kako piše Daily mail, u pitanju je bio potpuno privatan poziv, a Liz je u palatu došla sa svojom porodicom kako bi razgovarala sa Kejt o svojoj borbi protiv raka. Susret princeze od Velsa i teško bolesne devojke bio je izuzetno emotivan. 

- Zadovoljstvo mi je što sam se srela danas sa Liz u Vindzoru. Ona je talentovani mladi fotograf čija je kreativnost i snaga inspirisala nas obe. Hvala vam što ste podelili svoje fotografije i priču sa nama - piše u postu na zvaničnom instagram nalogu princa i princeze od Velsa. 

 

 

Na drugoj fotografiji vidi se Liz sa roditeljima i mlađim bratom dok je pozirala sa Vilijamom i Kejt. Prve princezine potresne slike nakon povratka na kraljevske dužnosti su još jedan znak da je princeza od Velsa dala prioritet stvarima koje su joj zaista važne dok nastavlja da se i sama oporavlja od raka.

Ostrvljani, koji su zabriniti za stanje voljene princeze, nisu mogli da sakriju tugu kada su videli scenu s najnovijeg događaja u Vindzoru.

Svi mediji u Britaniji su kao brejkin njuz preneli ovu vest, a ispod su ređali brojni komentari i tužni emotikoni koji svedoče koliko su Britanci zabrunuti za zdravlje voljene princeze i buduće kraljice.

Kejt je operisana sredinom januara, a krajem marta je saopštila da boluje od raka. Ona nije otkrila od koje vrste raka je bolesna, ali je mesecima imala preventivnu hemoterapiju. Početkom septembrea je saopštila da je završila sa hemoterapijom i da se postepeno vraća kraljevskim dužnostima.

Posle svega jasno je zašto su princ i princeza od Velsa odlučili da susret sa Liz bude više od kraljevske obaveze i zašto su ugostili nju i njenu porodicu u Vindzoru. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)