Zanimljivosti

KEJT MIDLTON SE OVOME NIJE NADALA: Novi udarac za princezu od Velsa - pominje se i Megan!

Kraljevska porodica bi trebalo da bude drugačija, poručili su kritičari.

16.09.2024 10:20

KEJT MIDLTON SE OVOME NIJE NADALA: Novi udarac za princezu od Velsa - pominje se i Megan!
DPPA / ddp USA / Profimedia

Princeza Kejt Midlton (42) nedavno je saopštila da je završila sa preventivnom hemoterapijom u sklopu lečenja raka od koga boluje. Ona je podelila video snimak u kome se obratila naciji i saopštila, kako se verovalo, lepe vesti o svom zdravstvenom stanju.

Međutim, ubrzo su se pojavile informacije da njeno zdravlje zapravo uopšte nije dobro. Kao da to nije bilo dovoljno, sad princezu od Velsa oštro kritikuju zbog načina na koji je saopštila ove vesti.

Kritike za princezu

Ovo je prilično iznađenje s obzirom na to da Kejt važi za jednu od najomiljenijih članova kraljevske porodice. Stručnjak za pitanja vezana za britanski dvor Ričard Eden kritikovao je princezu od Velsa da odluku o svom zdravstvenom stanju objavi, kako je rekao, u holivudskom stilu.

Mnogi su komentarisali da je ovaj potez neprimeren za Kejt. To je nešto što bi uradila Megan Markl s obzirom na to da je glumica. Ne želimo da se Kejt pretvori u Megan! Kraljevska porodica bi trebalo da bude drugačija, da budu iznad toga. Oni ne moraju biti kao porodica Kardašijan - oštar je bio Eden. 

instagram/princeandprincessofwales

Kritikovan način na koji je Kejt saopštila nove informacije o svom zdravlju

 

Osim kritika na račun princeze od Velsa, pojavile su se informacije da je njeno zdravstveno stanje nije baš dobro. Izvori bliski britanskoj kraljevskoj porodici tvrde da uprkos idiličnoj slici koju je Kejt pokušala da pošalje u svet u svom video snimku, ona i Čarls uopšte nisu dobro.

Kraljevska palata, koja inače, na kašičicu objavljuje informacije o zdravlju kralja Čarlsa i princeze Od Velsa i ovog puta samo ćuti.

- Kejt jeste završila hemoterapiju, ali još uvek nije remisiji, niti se rešila raka. Uopšte nije u dobrom stanju. I nju i Čarla čeka težak put. Mislio sam da se kralj lakše podneti lečenje, ali oboje nisu dobro... uopšte nisu dobro - rekao je izvor iz palate za News Nation.

Credit: Tim Rooke / Sipa Press / Profimedia

Kako tvrde upućeni ni kralj Čarls III, koji se takođe bori sa rakom, nije dobro

 

Zaposlenima u palati je strogo zabranjeno da razgovaraju o zdravstvenom stanju Kejt i Čarlsa, ali nije tajna da su svi zabrinuti za njih dvoje.

Pojedini su baš uplašeni i postoji zabrinutost da "jedno od njih neće dugo živeti" što znači da postoje i planovi u slučaju najgoreg, piše Story hr.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)