Zanimljivosti

ONA JE 23 GODINE MLAĐA SUPRUGA BORISA BEKERA: Lepotica govori 5 jezika, ima 3 diplome i čekala ga je da izađe iz zatvora

Blistala je u venčanici na tajnom venčanju u zamku Portofina.

17.09.2024 15:43

ONA JE 23 GODINE MLAĐA SUPRUGA BORISA BEKERA: Lepotica govori 5 jezika, ima 3 diplome i čekala ga je da izađe iz zatvora
Roman BABIRAD / Sipa Press / COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK/ Profimedia

Bivši trener Novaka Đokovića i nekadašnji nemački teniser Boris Beker (56) po treći put je stao pred matičara. On se u Portofinu, Italiji, u tajnosti oženio Lilijan de Karvaljo Monteiro (34) koja je čak 23 godine mlađa od njega. Par je romantičnim venčanjem u zamku u Italiji krunisao višegodišnju vezu pred 85 zvanica.

Lilijan je blistala u beloj venčanici koja je bila u vidu korseta i pratila liniju tela, dok je preko imala masivan veo. S druge strane Boris je bio u bež odelu sa crnom leptir-mašnom.

Afrička lepotica poreklom iz male zemlje Sao Tome i Prinsipe, postala je Bekerov životni partner 2020. godine, ubrzo nakon što je prekinuo devetogodišnji brak sa bivšom suprugom Lili. Iako su o njoj u početku bili poznati samo osnovni detalji, poslednjih godina postalo je jasno da je ona više od "obične" devojke poznatog sportiste.

Karvaljo potiče iz ugledne porodice. Njen otac je bio ministar odbrane u svojoj rodnoj zemlji, a 2014. se kandidovao za predsednika. Lilian se može pohvaliti izvanrednim obrazovanjem. Naime, ona govori pet jezika i ima tri diplome. U Londonu je magistrirala orijentalne i afričke studije na prestižnom Univerzitetu u Londonu. Pre toga se školovala u Rimu, gde je pohađala privatne škole i studirala na Univerzitetu La Sapijenca.

Lilian i Boris postali su par 2020. godine, a njihova veza ubrzo je privukla pažnju medija. Iako je Bekerov život već bio u rasulu, Lilian je bila uz njega na svakom koraku. Boris ju je navodno zaprosio još 2021. u milanskoj katedrali, ali je zbog utaje 1,7 miliona evra uhapšen i proveo je osam meseci u zatvoru u Velikoj Britaniji, nakon čega je deportovan u Nemačku. Sud u Minhenu ga je osudio na dve godine uslovno i kaznu od 500.000 evra.

U svetu poznatih malo je onih koji ostaju uz partnera u trenucima najveće krize. Ali Lilian je pokazala neverovatnu lojalnost bivšem teniskom šampionu uprkos brojnim skandalima koji su obeležili njegov život.

- Spasila me je i zbog toga je nikada neću zaboraviti. Ona je žena mog novog života - poručio je jednom prilikom Beker. 

Njen život sa Bekerom je od samog početka bio pod lupom medija. Njihova veza počela je u isto vreme kada su isplivali detalji Bekerovih afera, propalih brakova i borbi sa alkoholom. Uprkos tome, Lilian je odlučila da ostane uz njega. Par je primećen na brojnim luksuznim destinacijama, uključujući plaže Dubaija i romantičnih odmora na Ibici. 

Roman BABIRAD / Sipa Press / Profimedia

Boris Beker i Lilijan de Karvaljo Monteiro

BONUS VIDEO:

Komentari (0)