Brak i veze

"POKAZAO MI JE ŠTA JE IDEAL KOJI MOŽE DA SE PIPNE" Jovana je posle kraha ludo zavolela Cecinog bivšeg, upriličili FEŠTU

Promenila je tri venčanje, a sandale je zamenila papučama.

06.09.2024 08:19

"POKAZAO MI JE ŠTA JE IDEAL KOJI MOŽE DA SE PIPNE" Jovana je posle kraha ludo zavolela Cecinog bivšeg, upriličili FEŠTU
republika.rs

Bivša voditeljka Jovana Ljubisavljević juče se udala za dugogodišnjeg partnera Bogdana Srejovića sa kim čeka sina. Venčanje je upriličeno u jednom beogradskom restoranu, a prisustvovale su mnogobrojne ličnosti iz javnog sveta. Između ostalog, na svadbu su došli influenseri Marija i Strahinja Ćalović, pevačica Marija Mikić, Višnja Petrović, glumica Marina Ćosić i drugi. 

Da podsetimo, Bogdan je pre Jovane bio u vezi sa pevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović, a razišli su se u prijateljskim odnosima.

Jednom prilikom Jovana je govorila čime ju je Bogdan osvojio.

- Bogi me je osvojio svojom pažnjom, svojim razumevanjem, tolerancijom i time što je zaista pokazao šta je u mojim očima bio ideal muškarca, a da postoji, da mogu da ga pipnem. Tako da, ovaj stvarno tom nekom dušom naravno, fizički izgled je bitan ali to je nešto što svi vidimo, a ovo sam ja osetila i zavolela - rekla je Jovana za Red.

republika.rs

Svadba Jovane Ljubisavljević i Bogdana Srejovića

Prošle godine, ona je u emisiji "Lično sa" govorila o planovima za budućnost, kao i o navodima da će uskoro stati na ludi kamen. Tada, istakla je da će se saznati kada se bude udavala, što se par meseci nakon intervjua i desilo.

- Baš sedimo ovako i čitam negde: "Ona je već nama najavila"... Ljudi, ja ću reći prvo nama, a onda i svima ako do toga dođe. Poslali su mi nedavno neki komentar: "Udadoše je za svakoga, ona za svakoga pristaje". Ne, nego je logično da kada si u dugoj vezi koja je zdrava i u kojoj postoji ljubav da je to neki sledeći korak. Nisam u vezi da bih traćila vreme. Uskoro punim 28 godina, normalno je da želim da se ostvarim kao majka i da budem nečija žena. Ako je suđeno, i ako to treba da se desi, desiće se, i rado ću reći "da" ako dođe do toga. Ne mogu da govorim sad o tome, ali logično je jer ne bih bila sa njim da u ovom trenutku to nije to - rekla je Jovana za Repubiku pre izvesnog vremena.

Tokom venčanja ludo su se zabavljali, a njihov prvi ples je nešto što će se očigledno prepričavati. Mladenci su uživali i nisu skidali osmeh sa lica.

Mlada je promenila čak tri venčanice, a uveče je obula papuče i zaigrala uz daire.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)